Επιπλέον ενίσχυση σε πλημμυροπαθείς

ΓΙΑ ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ *ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΙΛΕΛΕΡ *ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΜΕΘΑΥΡΙΟ

Δημοσίευση: 20 Ιαν 2024 13:35

Επιπλέον οικονομική ενίσχυση σε πολύτεκνες πληγείσες οικογένειες και σε άτομα με αναπηρία πάνω από 67%, αποφάσισε το Υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Φυσικών Καταστροφών και Κρατικής Αρωγής.

Για τον Δήμο Κιλελέρ, απεστάλη διευκρινιστικό σημείωμα και με τη σειρά του ενημερώνει πως: «Οι ενδιαφερόμενοι κάτοικοι του Δήμου Κιλελέρ που έχουν πληγεί από την πλημμύρα «Daniel» υποβάλλουν αίτημα στον Δήμο και ο Δήμος μετά από έλεγχο που θα ολοκληρωθεί και από την ΓΔΑΕΦΚ για το εάν έχουν εγκριθεί δικαιούχοι του επιδόματος arogi.gov.gr, θα προβεί στις απαραίτητες ενέργειες.
Το επιπλέον επίδομα ενίσχυσης αφορά αποκλειστικά σε πολύτεκνες πληγείσες οικογένειες και σε οικογένειες με άτομα με αναπηρία πάνω από 67%».ΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ
Τα απαραίτητα δικαιολογητικά που πρέπει να καταθέσουν οι ενδιαφερόμενοι είναι τα εξής: Αίτηση. Πιστοποιητικό Οικογενειακής Κατάστασης για τους πολύτεκνους. Απόφαση αναπηρίας σε ισχύ με ποσοστό από 67% και άνω.
Οι αιτήσεις υποβάλλονται στον πρώτο όροφο του Πολιτιστικού Κέντρου στη Νίκαια, τις ημέρες Δευτέρα μέχρι Πέμπτη, για το διάστημα 22.1.24 έως και 29.03.2024 και ώρες 9.00 π.μ. έως 14.00. Τηλέφωνο επικοινωνίας 2410-922.122, δρ Παπαστεργίου Δήμητρα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass