Στη Λάρισα ο Χάρης Δούκας για την Ευαγγελία Λιακούλη

Σήμερα σε εκδήλωση για την Τοπική Αυτοδιοίκηση

Δημοσίευση: 22 Ιαν 2024 7:00

Με τον μεγάλο νικητή των πρόσφατων αυτοδιοικητικών εκλογών, τον νέο δήμαρχο Αθηναίων, Χάρη Δούκα, επέλεξε να κάνει το πιο ευοίωνο «ποδαρικό» για το 2024 η γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής και βουλευτής Λάρισας Ευαγγελία Λιακούλη.

Ο νέος δήμαρχος Αθηναίων αποδέχθηκε την πρόσκληση να έρθει στη Λάρισα για την πολιτική εκδήλωση - κοπή πίτας της Λαρισαίας βουλευτή, καθώς εκτός της στενής φιλίας που τους συνδέει, η Ευαγγελία Λιακούλη φέρει, επιπλέον, και την ιδιότητα της τομεάρχη Εσωτερικών και Αυτοδιοίκησης του Κινήματος.
Συγκεκριμένα, στις 7 σήμερα το απόγευμα, θα παρευρεθεί στην πολιτική εκδήλωση και κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της βουλευτή, στη Δημοτική Πινακοθήκη Λάρισας, και με την παρουσία του «γίνεται ακόμα πιο σαφής η αλλαγή των πολιτικών συσχετισμών, όπως και των σχετικών κομματικών δυναμικών, που σηματοδότησαν οι πρόσφατες αυτοδιοικητικές εκλογές, μαζί με τις εμφατικές νίκες των κ. Κουρέτα στη Θεσσαλία και Αγγελούδη στη Θεσσαλονίκη και πολλών ακόμα αυτοδιοικητικών σε όλη τη χώρα» αναφέρει σχετική ανακοίνωση. Η εκδήλωση έχει τίτλο «Αυτοδιοίκηση: Προκλήσεις και Ανάγκες».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass