Γιορτή εθελοντών αιμοδοτών Αμπελώνα

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 28 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

Δημοσίευση: 24 Ιαν 2024 17:51

Γιορτή τιμής και μνήμης των εθελοντών αιμοδοτών του Συλλόγου «Ελπίδα», κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας και εκλογοαπολογιστική γενική συνέλευση, θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 28 Ιανουαρίου2024 και ώρα 11 π.μ. στο κέντρο «Ακρόπολις» στον Αμπελώνα. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει: Ομαδικό εκκλησιασμό των μελών του Δ.Σ. και της Ε.Ε. του Συλλόγου, καθώς και των μελών και φίλων του Συλλόγου στον Ι. Ν. του Αγίου Γεωργίου του Αμπελώνα στις 9:30 π.μ. με επιμνημόσυνη δέηση για τους αποβιώσαντες αιμοδότες και αρτοκλασία υπέρ υγείας των «εν ζωή» Αιμοδοτών του. Το υπόλοιπο πρόγραμμα διαμορφώνεται ως εξής:

11 π.μ. Προσέλευση επισήμων, μελών και φίλων του συλλόγου στο Κέντρο «Ακρόπολις» στον Αμπελώνα.
11:15 π.μ. Έναρξη της εκδήλωσης και ευχές από το μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου κ. Σμαραγδή Σίσκου.
11:20 π.μ. Ευλογία και κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου.
11:30 π.μ. Χαιρετισμοί.
11:45 π.μ. Διοικητικός και οικονομικός απολογισμός για τη διετία 2022-2023 και Προϋπολογισμός για το έτος 2024. Έκθεση εξελεγκτικής επιτροπής. Έγκριση πεπραγμένων και απαλλαγή από κάθε ευθύνη του απερχόμενου διοικητικού συμβουλίου.
12 μ: Βράβευση και απονομή τιμητικής πλακέτας στον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της εταιρείας ΑΦΟΙ ΜΠΡΕΖΑ Ο.Ε., κ. Ανδρέα Βασ. Μπρέζα.
* Βραβεύσεις με το Δίπλωμα Τιμής των νέων και των τακτικών αιμοδοτών με πάνω από 10 και 25 μονάδες αίματος.
12:20-13:00: Εκλογοαπολογιστική γενική συνέλευση. Εκλογή προεδρείου γενικής συνέλευσης. Προγραμματισμός δράσεων για το 2024. Γνωστοποίηση προγράμματος αιμοδοσιών για το 2024. Προτάσεις και τοποθετήσεις μελών. Εκλογή εφορευτικής επιτροπής για τη διενέργεια των αρχαιρεσιών. Αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέων μελών στα όργανα διοίκησης του συλλόγου για την διετία 2024-2025. Τα μέλη, που επιθυμούν να είναι υποψήφιοι για το Διοικητικό Συμβούλιο και την Εξελεγκτική Επιτροπή, θα πρέπει να καταθέσουν την αίτηση υποψηφιότητάς τους μέχρι και την Πέμπτη 25 Ιανουαρίου στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, κ. Ιωάννη Γιαννόπουλο, πρόεδρο στο τηλ. Επικοινωνίας 6932-658217 και, Μάριο Κουκουβίνο, γραμματέα στο τηλ. επικοινωνίας 6977-229217. Την εκδήλωση θα πλαισιώσει και θα διανθίσει με την παρουσία της η παιδική χορωδία της Μουσικής Σχολής του Δήμου Τυρνάβου. Η παρουσία όλων κρίνεται απαραίτητη.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass