Κόβουν πίτα και χορεύουν

Δημοσίευση: 25 Ιαν 2024 13:40

Σύλλογοι και φορείς της Λάρισας συνεχίζουν τις εκδηλώσεις για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας τους.

Πιο αναλυτικά:

* Το Πολιτιστικό Κέντρο Εκπαιδευτικών νομού Λάρισας κόβει την πίτα του αύριο Παρασκευή, στις 8:30 το απόγευμα, στο παραδοσιακό μουσικό ποτοταβερνείο «Μεζέ μεζέ» (Φιλελλήνων 60, στον λόφο του Φρουρίου), όπου θα γίνει και η κλήρωση της λαχειοφόρου του ΠΟΚΕΛ. Πληροφορίες και κρατήσεις θέσεων στον πρόεδρο ή την αντιπρόεδρο, στα τηλέφωνα 6989-680.706 & 6974-578.900 αντίστοιχα).

* Ο Σύλλογος Γυναικών Μικρού Βουνού θα κόψει πίτα το Σάββατο 27 Ιανουαρίου στις 8.30 μ.μ. στην ταβέρνα «Το Χρυσό Τζάκι». Τιμή εισόδου 17 ευρώ, παιδικό 10 ευρώ με πλήρες μενού, απεριόριστα ποτά και ζωντανή ορχήστρα.

* Ο Σύνδεσμος Σαμαριναίων Λαρίσης και Περιχώρων «Η Αγία Παρασκευή» διοργανώνει την ετήσια χοροεσπερίδα του το Σάββατο, 27 Ιανουαρίου και ώρα 9 μ.μ., στο κέντρο δεξιώσεων «Palladium» (2o χλμ. Λάρισας - Κοζάνης) με την ορχήστρα των Τάκη και Βαγγέλη Μπέτζιου και στο τραγούδι τον Βαγγέλη Τόρη. Τιμή εισόδου: 20 ευρώ. Τηλέφωνο κρατήσεων: 6932-432.375 (Γεωργία Αβέλα).

* Η Δ.Α.Κ.Ε. Καθηγητών ν. Λάρισας θα πραγματοποιήσει την ετήσια συνεστίασή της, την Κυριακή 28 Ιανουαρίου και ώρα 1 το μεσημέρι, στο «Μεζέ Μεζέ» (Φιλελλήνων 60, Λόφος Φρουρίου-Λάρισα). Τιμή κάρτας 20 ευρώ.

* Ο Εξωραϊστικός Σύλλογος Μεσαγγάλων την Κυριακή 28 Ιανουαρίου θα κόψει πίτα στις 11 το πρωί στην ταβέρνα Αιγαίο στην συνοικία Ακρωτήρι (οδός Οδυσσέως, μπροστά στην παραλία).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass