Ενημερωτική εκδήλωση για φορολογικό - ασφαλιστικό

ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΣΤΑ ΦΑΡΣΑΛΑ

Δημοσίευση: 27 Ιαν 2024 14:00

ΦΑΡΣΑΛΑ (Γραφείο «Ε»)
Στο Πολιτιστικό Κέντρο Φαρσάλων πραγματοποιήθηκε ενημερωτική εκδήλωση του Εμπορικού Επιχειρηματικού Συλλόγου με θέμα: «Οι αλλαγές στο φορολογικό και ασφαλιστικό σύστημα».

Ομιλητές της εκδήλωσης ήταν ο κ. Αστέριος Νάκας, λογιστής φοροτεχνικός Α’ Τάξης, πρόεδρος ΕΦΕΕΛ, Α’ αντιπρόεδρος ΠΟΦΕΕ, και ο κ. Κωστόπουλος Ιωάννης, λογιστής – φοροτεχνικός, γ. γραμματέας ΕΦΕΕΛ, οι οποίοι ανέλυσαν με λεπτομέρεια όλες τις εξελίξεις που διαμορφώνονται στο νέο φορολογικό πλαίσιο και στις υποχρεώσεις των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, καθώς και νέο πλαίσιο εφαρμογής της ψηφιακής κάρτας εργασίας και του «ΕΡΓΑΝΗ ΙΙ».
Στη συνέχεια απαντήθηκαν όλες οι απορίες που εξέφρασε το κοινό σχετικά με τα τεκμαρτά εισοδήματα και τον τρόπο υπολογισμού τους, βάσει του νέου φορολογικού νόμου 5073/2023. Επίσης, ανέλυσαν όλες τις αλλαγές στο ασφαλιστικό σύστημα που προκύπτουν με την κάρτα εργασίας και την επίσπευση των διαδικασιών από τους επαγγελματίες – εργοδότες για την αποφυγή προστίμων.
Τέλος, αναφέρθηκαν στην αγαστή συνεργασία που επιβάλλεται να υπάρχει μεταξύ της επιχείρησης και του συνεργάτη λογιστή για την άμεση διεκπεραίωση των διαδικασιών που θα προκύψουν σε κάθε μικρομεσαία επιχείρηση.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass