ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ: Συκοφαντίες και ψεύδη Μαμάκου

Δημοσίευση: 06 Φεβ 2024 16:01

Συκοφαντίες και καταφανέστατα ψεύδη χαρακτηρίζει τις ανακοινώσεις του δημάρχου Λαρισαίων, Θανάση Μαμάκου, με ανακοίνωσή της η Συμπαράταξη Λαρισαίων.

Απαντήσεις θα δοθούν σήμερα σε συνέντευξη Τύπου που θα παραχωρήσει ο πρώην δήμαρχος Λαρισαίων Απόστολος Καλογιάννης, στις 11 το πρωί, στο ξενοδοχείο «Μετροπόλ». Αναλυτικότερα, στην ανακοίνωση που εξέδωσε χθες η Συμπαράταξη Λαρισαίων σημειώνονται τα εξής: «Τα όσα ελέχθησαν από τον δήμαρχο, Θανάση Μαμάκο, για έλλειμμα στον Δήμο Λαρισαίων συνιστούν συκοφαντίες και είναι καταφανέστατα ψεύδη. Είναι βέβαιο σε όσους ασχολούνται ή έχουν ασχοληθεί με την Τοπική Αυτοδιοίκηση, ότι όλα όσα ανέφερε ο κ. Μαμάκος περί ελλείμματος και τα στοιχεία που χρησιμοποίησε, αν δεν προδίδουν επικίνδυνη άγνοια, αποκαλύπτουν δόλο και διάθεση αποδόμησης της συνετής διαχείρισης των οικονομικών του Δήμου Λαρισαίων επί θητείας μας.
Για όλα αυτά θα απαντήσουμε σε συνέντευξη Τύπου σήμερα Τρίτη 6 Φεβρουαρίου, στις 11 π.μ., στο ξενοδοχείο «Μετροπόλ». Μέχρι τότε ίσως μπορέσει να βρει κάποιον Δήμο στη χώρα, ή εάν θέλει έναν προϋπολογισμό από τη θητεία που ήταν αντιδήμαρχος Οικονομικών, επί δημαρχίας Τζανακούλη, όπου όλα τα αιτήματα των Υπηρεσιών του Δήμου εντάσσονταν στον προϋπολογισμό.
Συνεχίζει, δυστυχώς, με την τακτική της τοξικότητας και του ψεύδους που χάραξε από την έναρξη της προεκλογικής περιόδου, κορυφώθηκε την περίοδο του «Daniel» που συνέπεσε με τις εκλογές και ακολούθησε και μετά από αυτές. Συνεχίζει έτσι και σήμερα. Ο στόχος του είναι συγκεκριμένος: Προετοιμάζει το έδαφος για να πάρει πίσω και να ακυρώσει όλα όσα ανέξοδα υπόσχονταν προεκλογικά, από τραμ μέχρι εσπλανάδες».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass