Βασίλισσα η Ανθή Ζορμπά

*ΤΥΡΝΑΒΙΤΙΚΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ 2024

Δημοσίευση: 10 Φεβ 2024 14:50

ΤΥΡΝΑΒΟΣ
(Του ανταποκριτή μας)
Η εντυπωσιακή βασίλισσα του Τυρναβίτικου Καρναβαλιού 2024, που θα ανοίξει τη φετινή μεγάλη παρέλαση το βράδυ της Κυριακής 17 Μαρτίου, κατάγεται από το σεισμόπληκτο Δαμάσι, είναι μόλις 23 ετών και ασκούμενη δικηγόρος.

Ονομάζεται Ανθή Ζορμπά και είναι 23 ετών. Γεννήθηκε και κατοικεί στο Δαμάσι Τυρνάβου. Το 2018 αποφοίτησε από το Γενικό Λύκειο Tυρνάβου και εισήχθη στη Νομική Σχολή του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, την οποία ολοκλήρωσε με βαθμό πτυχίου Άριστα το 2021. Το διάστημα αυτό διανύει τους τελευταίους μήνες της προετοιμασίας της, ως ασκούμενη δικηγόρος του Πρωτοδικείου Λαρίσης. Ασχολείται ενεργά με τον εθελοντισμό και είναι η εμπνεύστρια και μέλος της εθελοντικής ομάδας «Γίνε η Αλλαγή – Δαμάσι», με πληθώρα ανάλογων δράσεων. Επίσης, είναι μέλος του Εκπολιτιστικού Μορφωτικού Συλλόγου Δαμασίου με ενεργή δράση.  Λατρεύει τους παραδοσιακούς χορούς, το διάβασμα, το ψάρεμα τους καλοκαιρινούς μήνες και φυσικά να παρακολουθεί ποδοσφαιρικούς αγώνες, αφού δηλώνει η πιο πιστή οπαδός της τοπικής ομάδας του Δαμασιακού.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass