Αλυτα τα προβλήματα πλημμυροπαθών Γιάννουλης

2024-02-12 13:41:00

Δημοσίευση: 12 Φεβ 2024 13:41

Στον δρόμο βγήκαν και χθες οι πλημμυροπαθείς των Εργατικών Κατοικιών Γιάννουλης για να διαμαρτυρηθούν και να ζητήσουν άμεση και πλήρη αποκατάσταση των πληγέντων.

Στη συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε στην πλατεία των Εργατικών Κατοικιών ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Θεσσαλίας, Τάσος Τσιαπλές, έκανε λόγο για αδιαφορία της πολιτείας καθώς πέρα από τις αρχικές αποζημιώσεις, δόθηκαν μόνο κάποια χρήματα για τους κατοίκους των ισογείων. Ιδιαίτερα στάθηκε στο ζήτημα των 930 πλημμυρισμένων υπογείων που δεν έχουν λάβει καμία αποζημίωση, καθώς δεν θεωρούνται κατοικήσιμα. Την ίδια ώρα ενημέρωσε και για τις συναντήσεις με τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας Δημήτρη Κουρέτα και τον δήμαρχο Λαρισαίων Θανάση Μαμάκο, τονίζοντας ότι δεν έλαβαν συγκεκριμένες απαντήσεις για την επίλυση των προβλημάτων τους που έχουν να κάνουν με τη στατικότητα των κτιρίων των εργατικών κατοικιών, αποκατάσταση αναχώματος, αντιπλημμυρική προστασία και ζητήματα που έχουν να κάνουν με την καθαριότητα του οικισμού είναι στην κορυφή των αιτημάτων τους. Στη συνέχεια οι πλημμυροπαθείς πραγματοποίησαν πορεία και συμβολικό αποκλεισμό του δρόμου Λάρισας-Κοζάνης, ενώ δήλωσαν αποφασισμένοι να συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις μέχρι την ικανοποίηση των αιτημάτων.                        Ν.Π.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass