Θώπευσαν τα κορίτσια, αποπειράθηκαν να ληστέψουν τα αγόρια

ΣΤΟΝ ΛΟΦΟ ΤΟΥ ΦΡΟΥΡΙΟΥ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ ΔΥΟ ΑΝΗΛΙΚΟΙ

Δημοσίευση: 13 Φεβ 2024 15:30

Με τον περιοριστικό όρο της ανάθεσης της επιμέλειάς τους στην Υπηρεσία Επιμελητών Ανηλίκων Λάρισας αφέθηκαν ελεύθεροι δύο ανήλικοι μετά την απολογία τους στην Ανακρίτρια χθες το μεσημέρι.

Οι δύο ανήλικοι 16 και 17 ετών, αφού πέρασαν δύο βράδια στο κρατητήριο, παραπέμφθηκαν στην Ανακρίτρια, έχοντας ασκηθεί σε βάρος τους από την Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας οι βαρύτατες κατηγορίες, της απόπειρας ληστείας, της παράνομης οπλοφορίας και της προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας, όπως και της αντίστασης, καθώς αντέδρασαν κατά τη σύλληψή τους.
Οι δύο ανήλικοι αλλοδαποί συνελήφθησαν από αστυνομικούς της ΔΙ.ΑΣ. του Τμήματος Άμεσης Δράσης Λάρισας περασμένα μεσάνυχτα του Σαββάτου στον αύλειο χώρου του Μητροπολιτικού Ναού του Αγίου Αχιλλίου έπειτα από καταγγελία Λαρισαίων ανηλίκων ότι είχαν πέσει θύματά τους ενώ βρισκόταν με τις παρέες τους στην περιοχή του Φρουρίου. Αναλυτικότερα, σύμφωνα με τα όσα καταγγέλθηκαν στην ΕΛ.ΑΣ., αργά το βράδυ του περασμένου Σαββάτου ο 17χρονος δράστης, αφού θώπευσε τη 19χρονη, στη συνέχεια προσπάθησε να κλέψει τον 16χρονο, ψάχνοντας για χρήματα στις τσέπες του παντελονιού του, χωρίς ωστόσο να αφαιρέσει κάτι. Λίγη ώρα αργότερα και στην ίδια περιοχή οι δύο δράστες έπραξαν το ίδιο σε άλλη παρέα Λαρισαίων. Με τον 17χρονο δράστη να θωπεύει τη 17χρονη κοπέλα, ενώ ο έτερος δράστης, με την απειλή μαχαιριού, αποπειράθηκε να ληστέψει το 16χρονο αγόρι, χωρίς ωστόσο να καταφέρει να του αφαιρέσει χρήματα. Στην κατοχή του 17χρονου βρέθηκε ένα πτυσσόμενο μαχαίρι, ενώ την υπόθεση διερευνά η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας. Από την Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών ασκήθηκε δίωξη σε βάρος τους με βαρύτατες κατηγορίες, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες της «Ε» κατά την απολογία τους χθες στην Ανακρίτρια αρνήθηκαν τις κατηγορίες. Οι δύο ανήλικοι παρέμειναν κρατούμενοι μέχρι χθες το μεσημέρι, όπου με την ολοκλήρωση των απολογιών τους αφέθηκαν ελεύθεροι με τον περιοριστικό όρο της ανάθεσης επιμέλειάς τους στην Υπηρεσία Επιμελητών Ανηλίκων Λάρισας.
Β. ΚΑΚΑΡΑΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass