Πρόσφεραν στο συσσίτιο των Αγίων Σαράντα

* ΟΙ ΠΡΟΣΚΟΠΟΙ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΔΥΤΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

Δημοσίευση: 23 Φεβ 2024 17:30

Οι Πρόσκοποι Κεντρικής και Δυτικής Θεσσαλίας στο πλαίσιο των εορτασμών της Παγκόσμιας Ημέρας Προσκόπου παρασκεύασαν, συσκεύασαν και παρέδωσαν 75 μερίδες φαγητού για τις ανάγκες του συσσιτίου της Εκκλησίας των Αγίων Σαράντα στη Λάρισα με την αμέριστη υλική υποστήριξη της εταιρίας «Exalco».

 Σε ανακοίνωσή τους τονίζουν ότι «Η κοινωνική προσφορά αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι του προσκοπικού προγράμματος και μετουσίωση της προσκοπικής υπόσχεσης, καθώς όλοι όσοι φοράνε το προσκοπικό μαντήλι υπόσχονται να βοηθούν κάθε άνθρωπο σε κάθε περίσταση. Οι Πρόσκοποι επέλεξαν την ημέρα αυτή να ενισχύσουν την κοινωνική αλληλεγγύη και την αγάπη προς το συνάνθρωπο που γίνονται καθημερινά πράξη στο συσσίτιο των Αγίων Σαράντα».
Με μεγάλη θέρμη τους υποδέχθηκαν ο πατέρας Σωτήριος του ναού και οι υπεύθυνες του καθημερινού συσσιτίου, από τις οποίες και οι Πρόσκοποι ενημερώθηκαν για το έργο και τις ανάγκες που υπάρχουν προκειμένου να προσπαθήσουν να διευρύνουν και να καθιερώσουν την βοήθεια τους στο συγκεκριμένο πεδίο.
 Οι Πρόσκοποι μας καλούνε να γίνουμε όλοι κοινωνοί του μηνύματος της Παγκόσμιας Ημέρας Προσκόπου και να προσπαθήσουμε όλοι μαζί να αφήσουμε αυτόν τον κόσμο λίγο καλύτερο. Μας καλούν να προσπαθήσουμε να στεκόμαστε δίπλα στους συνανθρώπους μας που μας έχουν ανάγκη και να δώσουμε αξία σε καθημερινές απλές πράξεις καλοσύνης.
 Επίσης ευχαριστούν την εταιρεία «Exalco» που αγκάλιασε τη δράση τους και τους βοήθησε να προσφέρουν φαγητό σε ανθρώπους που το έχουν ανάγκη.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass