Λογοδοτούν οι αντιδήμαρχοι Λάρισας

*ΑΥΡΙΟ ΣΕ ΕΙΔΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ - ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΔΥΟ ΜΗΝΩΝ

Δημοσίευση: 28 Φεβ 2024 14:01

Απολογισμούς δύο μηνών, των Ιανουαρίου και Φεβρουαρίου 2024, θα παρουσιάσουν αντιδήμαρχοι του Δήμου Λαρισαίων, σε ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, αύριο Πέμπτη, στις 6.30 μ.μ..

Θα ακολουθήσει η τακτική συνεδρίαση του σώματος, στις 8 μ.μ..
Αναλυτικότερα, στην ειδική συνεδρίαση λογοδοσίας της Δημοτικής Αρχής περιλαμβάνονται τα ακόλουθα θέματα:
«Απολογισμός της Αντιδημαρχίας Καθαριότητας και Ανακύκλωσης για το δίμηνο Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2024» από τον Λεωνιδάκη Δημήτριο, αντιδήμαρχο Καθαριότητας και Ανακύκλωσης. «Απολογισμός της Αντιδημαρχίας Παιδείας και Άθλησης για το δίμηνο Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2024» από τον Γερογιώκα Ηρακλή, αντιδήμαρχο Παιδείας και Άθλησης. «Απολογισμός της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής και Πολιτικών Ισότητας για το δίμηνο Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2024» από τον Δαλαμπύρα Παναγιώτης, αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής και Πολιτικών Ισότητας.
Ακολουθούν ερωτήσεις δημοτικών συμβούλων και συγκεκριμένα: «Ασφάλεια διαβάσεων σιδηροδρομικού δικτύου και υπογειοποίηση των γραμμών του ΟΣΕ που διέρχονται από τον αστικό ιστό της πόλης της Λάρισας» από τον Κρίκη Πέτρο, επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Λαϊκή Συσπείρωση».
«Συνεργασία με την Ύπατη Αρμοστεία» από την Ψάρρα-Περίφανου Άννα, δημοτική σύμβουλο της Δημοτικής Παράταξης Συμπαράταξη Λαρισαίων. «Ασφαλιστική κάλυψη των Σχολικών Τροχονόμων» από τον Δεληγιάννη Δημήτρη, δημοτικό σύμβουλο της Δημοτικής Παράταξης Συμπαράταξη Λαρισαίων. «Υποβολή πρότασης για τις πολιτιστικές διαδρομές στη ΒΑΑ», από τον Σούλτη Γεώργιο, δημοτικό σύμβουλο της Δημοτικής Παράταξης Συμπαράταξη Λαρισαίων. «Απαλλαγή μισθώματος-παράταση ενοικίου για τα καλλιεργήσιμα αγροτεμάχια» από τον Αδαμόπουλο Αθανάσιο, δημοτικό σύμβουλο της Δημοτικής Παράταξης Συμπαράταξη Λαρισαίων.
ΘΕΜΑΤΑ ΠΡΟΕΔΡΩΝ Δ.Κ.
Λυγούρας Κωνσταντίνος, πρόεδρος Δημοτικής Κοινότητας Φαλάνης: «Αποκατάσταση ζημιών εσωτερικής οδοποιίας, αγροτικής οδοποιίας και αθλητικών εγκαταστάσεων, λόγω «Daniel» 2023». Νότας Κωνσταντίνος, πρόεδρος Δημοτικής Κοινότητας Τερψιθέας: «Κατασκευή κρασπέδων και πεζοδρομίων στη Δημοτική Κοινότητα Τερψιθέας ως κάτωθι: Κράσπεδα στις οδούς Καραμανλή, Παπανδρέου και Π. Μελά, πεζοδρόμια στις οδούς Καραμανλή, Μ. Αλεξάνδρου και Παπανδρέου».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass