Ηλεκτροδοτήθηκε το νέο Πνευματικό Κέντρο Τσαριτσάνης

ΑΝΟΙΓΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΤΙΣ ΠΥΛΕΣ ΤΟΥ

Δημοσίευση: 01 Μαρ 2024 13:31

Αυτοψία στους χώρους του νέου Πνευματικού Κέντρου Τσαριτσάνης πραγματοποίησε ο δήμαρχος Ελασσόνας κ. Ν. Γάτσας, συνοδευόμενος από τον αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων, κ. Δημ. Καρανίκα, και τον αντιδήμαρχο Οικονομικών, κ. Κ. Πασχόπουλο, παρουσία τοπικών και υπηρεσιακών παραγόντων.

Το Πνευματικό Κέντρο Τσαριτσάνης διαθέτει αίθουσα αμφιθεάτρου 150 θέσεων, γραφεία διοίκησης και αίθουσες για την προβολή του τοπικού πολιτιστικού αποθέματος. Τις τελευταίες ημέρες ολοκληρώθηκε και η ηλεκτροδότηση του κτιρίου και ακολούθησαν οι τεχνικοί έλεγχοι των ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων.
Ο δήμαρχος Ελασσόνας εξέφρασε την ικανοποίησή του για την ολοκλήρωση των εργασιών και τόνισε τα εξής: «Ένα μεγάλο έργο για τον πολιτισμό και την ιστορία της Κοινότητας Τσαριτσάνης είναι έτοιμο και θα παραδοθεί στους πολίτες μέσα στις επόμενες εβδομάδες. Ο Δήμος μας χρειαζόταν εδώ και χρόνια έναν σύγχρονο και λειτουργικό χώρο, για να προβάλει και να αναδείξει την πλούσια πολιτιστική κληρονομιά της Τσαριτσάνης.
Ειδικά ο χώρος του αμφιθεάτρου θα είναι πολύ σύντομα διαθέσιμος για εκδηλώσεις και παρουσιάσεις, όπως και τα γραφεία διοίκησης για την εξυπηρέτηση πολιτιστικών και κοινωνικών φορέων. Ευχαριστώ την Τεχνική μας Υπηρεσία και τους ειδικούς συνεργάτες που ανταποκρίθηκαν στις απαιτήσεις ενός δύσκολου έργου με σημαντικό αναπτυξιακό αποτύπωμα για τον Δήμο μας».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass