Ενεργοποίηση ηλικιωμένων για ανάταξη του Δήμου

«ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΜΒΟΛΗ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΜΠΡΑΞΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΓΕΝΕΩΝ» ΤΟΝΙΣΕ Ο ΘΑΝ. ΜΑΜΑΚΟΣ ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΩΝ ΚΑΠΗ

Δημοσίευση: 05 Μαρ 2024 15:41

Στην αναβάθμιση δομών και υπηρεσιών στα ΚΑΠΗ του Δήμου Λαρισαίων αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, ο δήμαρχος Λαρισαίων κ. Θανάσης Μαμάκος στην εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας των ΚΑΠΗ του Δήμου Λαρισαίων, που πραγματοποιήθηκε παρουσία αντιδημάρχων, δημοτικών συμβούλων, υπηρεσιακών στελεχών του Δήμου και πλήθους κόσμου.

Ο κ. Μαμάκος υπογράμμισε την ανάγκη ενεργοποίησης και συμμετοχής των δημοτών όλων των ηλικιών, ιδιαίτερα των ανθρώπων της τρίτης ηλικίας, στην προσπάθεια που έχει ξεκινήσει για την ανάταξη του Δήμου Λαρισαίων.
«Είναι μια προσπάθεια συλλογική, μια προσπάθεια που χρειάζεται τη συμβολή και τη σύμπραξη όλων των γενεών. Οι εμπειρίες οι δικές σας είναι πολύτιμη συνεισφορά στη μάχη που δίνουμε για να βελτιώσουμε την καθημερινότητα στην πόλη μας, σε όλα τα επίπεδα. Για έναν Δήμο σύγχρονο, έξυπνο, καινοτόμο, με σύγχρονες υπηρεσίες προς τους πολίτες και μια διαφορετική φιλοσοφία διοίκησης. Δίνουμε προτεραιότητα στους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας, με την ενίσχυση της λειτουργίας περισσότερων χώρων ΚΑΠΗ στις συνοικίες και τις γειτονιές μας, με περισσότερες υπηρεσίες υγείας, άθλησης και ευεξίας που υλοποιούμε βήμα-βήμα. Σε αυτήν την προσπάθεια, σας θέλουμε όλες και όλους συμπαραστάτες και συνοδοιπόρους», σημείωσε ο δήμαρχος Λαρισαίων.
Από την πλευρά του, ο αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής και Πολιτικών Ισότητας κ. Παναγιώτης Δαλαμπύρας αναφέρθηκε στην προσπάθεια για την αναβάθμιση της κτιριακής υποδομής των ΚΑΠΗ με την προσθήκη νέων χώρων και την αναδιαμόρφωση των υφισταμένων. Παράλληλα, επισήμανε την πρόθεση της Αντιδημαρχίας για τη συνέχιση και την ενίσχυση των υπαρχόντων δράσεων, καθώς και την ένταξη καινούργιων δραστηριοτήτων και προγραμμάτων που ενισχύουν την πρόληψη και την προαγωγή της υγείας.
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν και τίμησαν με την παρουσία τους ο διευθυντής της Διεύθυνσης Πρόνοιας κ. Θεόδωρος Κυρόπουλος, ο εκπρόσωπος της Μητρόπολης πατήρ Ιωάννης, ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Ανακύκλωσης κ. Δημήτρης Λεωνιδάκης, ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών και Πρασίνου κ. Χρήστος Τερζούδης, ο αντιδήμαρχος Δημοτικής Αστυνομίας και Κυκλοφοριακών Παρεμβάσεων κ. Ευάγγελος Παπαλέξης, ο αντιδήμαρχος Ψηφιακού Μετασχηματισμού και Στρατηγικού Σχεδιασμού Κων/νος Καλόγηρος, ο αντιδήμαρχος Πολεοδομίας και Αστικής Ανάπτυξης κ. Ανδρέας Ανδριτσόπουλος, ο αντιδήμαρχος Τουρισμού και Εξωστρέφειας κ. Φώτης Τζατζάκης, ο αντιδήμαρχος Αγροτικής και Περιαστικής Ανάπτυξης κ. Κων/νος Βλαχούλης, ο εντεταλμένος σύμβουλος για την εύρυθμη λειτουργία των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος κ. Βάιος Κυριτσάκας, η εντεταλμένη σύμβουλος Φροντίδας αδέσποτων και δεσποζόμενων ζώων κ. Ευρυδίκη Γούλα, ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Φαλάνης κ. Κων/νος Λυγούρας, ο πρόεδρος της χορωδίας ΕΥΕΣΤΩ κ. Γεώργιος Ραΐλης, η προϊσταμένη του τμήματος ΚΑΠΗ και υπεύθυνη διοργάνωσης της εκδήλωσης κ. Δήμητρα Κωστοπούλου, καθώς και το προσωπικό της Διεύθυνσης Κοινωνικής Πολιτικής και Πρόνοιας.
Να σημειωθεί ότι η χορευτική ομάδα των ΚΑΠΗ, με υπεύθυνη χοροδιδάσκαλο την κ. Έφη Σούλτου, παρουσίασε ελληνικούς & latin χορούς, ενώ η χορευτική ομάδα του ΚΑΠΗ Φαλάνης με υπεύθυνη χοροδιδάσκαλο την κ. Κατερίνα Νυχτερίδα συμπλήρωσε την εορταστική ατμόσφαιρα με παραδοσιακούς χορούς. Τυχερές της βραδιάς ήταν οι κ. Μυρσίνη Παπαδάκη και Παρασκευή Τσιλοφύτου, οι οποίες κέρδισαν το φλουρί.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass