Σύντομες Ειδήσεις

Δημοσίευση: 06 Μαρ 2024 15:05

Ημερίδα για την αγρότισσα της Θεσσαλίας
*ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

Ημερίδα με θέμα «Η διαχρονική συμβολή της Ελληνίδας αγρότισσας στην ανάπτυξη της Θεσσαλίας» διοργανώνει η Περιφέρεια Θεσσαλίας, στο αμφιθέατρο «Θεόφραστος» του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, στη Λάρισα, σήμερα Τετάρτη 6 Μαρτίου, στις 12 μ.

Καλωσόρισμα θα απευθύνει ο εντεταλμένος σύμβουλος για θέματα Ισότητας Περιφέρειας Θεσσαλίας κ. Β. Σίμος και χαιρετισμούς ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος, ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Δημήτρης Κουρέτας, ο δήμαρχος Λαρισαίων Θανάσης Μαμάκος, ο πρύτανης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας Χαράλαμπος Μπιλλίνης, ο καθηγητής «Δενδροκομίας», πρόεδρος Τμήματος Γεωπονίας Αγροτεχνολογίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας Αλέξανδρος Παπαχατζής, η θεματική αντιπεριφερειάρχης Πρόνοιας και Εθελοντισμού Ανδριάνα Κομήτσα.

 

 

Επικαιροποίηση στοιχείων επιχειρήσεων ζητά η ΔΕΥΑ Ελασσόνας
*ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΤΟΥΣ ΜΕΧΡΙ 29 ΜΑΡΤΙΟΥ 2024

Η Δ.Ε.Υ.Α. Ελασσόνας, ως υπόχρεη της εφαρμογής των «myDATA» και της διαδικασίας ηλεκτρονικής διαβίβασης δεδομένων στην Α.Α.Δ.Ε. οφείλει να προχωρήσει σε επικαιροποίηση των στοιχείων των πελατών της, προκειμένου να υπάρχει ορθή διαβίβαση των λογαριασμών ύδρευσης και διασταύρωση των στοιχείων.
Ως εκ τούτου, ζητά από επιχειρήσεις – επαγγελματίες που είναι καταναλωτές της Δ.Ε.Υ.Α.ΕΛ. να τις γνωστοποιήσουν έως τις 29-03-2024 τα παρακάτω στοιχεία:
«Τον λογαριασμό ύδρευσης που χρησιμοποιείται για επαγγελματική χρήση. Τα στοιχεία της επιχείρησης, όπως αυτά εμφανίζονται στην προσωποποιημένη πληροφόρηση του Taxis.
Τα στοιχεία επικοινωνίας, όπως σταθερό, κινητό τηλέφωνο και email.
H κατάθεση των παραπάνω στοιχείων μπορεί να γίνει με φυσική παρουσία στα γραφεία της Δ.Ε.Υ.Α.ΕΛ. ή με αποστολή τους στο mail: info@deyael.gr
Πληροφορίες: 2493-025.444».

 

 

Δράση για την ψυχική υγεία
ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 18:00 ΣΤΟΝ ΑΜΠΕΛΩΝΑ

Σήμερα Τετάρτη 6 Μαρτίου και ώρα 18:00, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Γυμνασίου Αμπελώνα, θα πραγματοποιηθεί δράση του Δικτύου Φορέων Πρόληψης και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας, με θέμα:
«Πρόληψη: Σωματική και ψυχική υγεία».
Θα πραγματοποιηθούν οι παρακάτω ομιλίες: Κέντρο Υγείας Τυρνάβου: «Η σημασία της Πρόληψης για τη διατήρηση της Υγείας και της Ευημερίας», Αντωνόπουλος Γιάννης – γενικός οικογενειακός ιατρός, Καμπουρίδου Γεωργία – νοσηλεύτρια, Παπαλά Μαρία – γενικός οικογενειακός ιατρός. Κέντρο Πρόληψης Π.Ε. Λάρισας – ΟΚΑΝΑ: «25 χρόνια παρεμβάσεων στην Κοινότητα» Πιτσίλκας Χρήστος – στέλεχος Πρόληψης-κοινωνιολόγος. Κέντρο Κοινότητας Τυρνάβου: «Ολιστική οπτική της Πρόληψης στην Ψυχική Υγεία».
Ντιρογιάννης Νίκος – ψυχολόγος.
Η δράση πραγματοποιείται με την υποστήριξη των εξής φορέων: Γυμνάσιο Αμπελώνα, ΦΠΣΑ «Η Αρωγή» και Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Αμπελώνα «Η Ελπίδα».

 

 

Μνημόσυνα στα Στρατιωτικά Νεκροταφεία Λάρισας, Αγιάς
*ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 9 ΜΑΡΤΙΟΥ

Το Σάββατο 9 Μαρτίου (1ο Ψυχοσάββατο του έτους) θα πραγματοποιηθεί ετήσιο μνημόσυνο στα Στρατιωτικά Κοιμητήρια Λάρισας και Αγιάς, στις 11:30 και 10:00 π.μ. αντίστοιχα, ως ελάχιστος φόρος τιμής για τους νεκρούς, που έπεσαν υπέρ Πατρίδας κατά τους αγώνες του Έθνους.
Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει επιμνημόσυνη δέηση, κατάθεση στεφάνων, ενός λεπτού σιγή και ανάκρουση Εθνικού Ύμνου.
Η τελετή θα είναι ανοιχτή για το κοινό.

 

 

Συνέλευση απόστρατων αστυνομικών

Ο Σύνδεσμος Απόστρατων Αστυνομικών Λάρισας θα πραγματοποιήσει απολογιστική Γενική Συνέλευση σήμερα Τετάρτη 6 Μαρτίου και ώρα 10:00 π.μ., στον 3ο όροφο του Αστυνομικού Μεγάρου Λάρισας (Γ. Παπανδρέου 14 και Μουσών), στην αίθουσα εκδηλώσεων.
Σε περίπτωση μη απαρτίας θα γίνει στον ίδιο χώρο, την Τετάρτη 13 Μαρτίου και ώρα 10:00 π.μ., με θέματα διάταξης: Απολογισμός έτους 2023. Ισολογισμός έτους 2023. Προϋπολογισμός έτους 2024. Ενημέρωση για διάφορα θέματα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass