Ενημέρωση μηχανικών για χρηματοδοτήσεις έργων

Την Πέμπτη 14 Μαρτίου *Από το Τμήμα Κεντρικής και Δυτικής Θεσσαλίας του ΤΕΕ

Δημοσίευση: 10 Μαρ 2024 15:00

Την Πέμπτη 14 Μαρτίου και ώρα 18:30 το Τμήμα Κεντρικής και Δυτικής Θεσσαλίας του ΤΕΕ, σε συνεργασία με το Ταμείο Μηχανικών Εργοληπτών Δημοσίων Έργων (ΤΜΕΔΕ), διοργανώνει ενημερωτική εκδήλωση με θέμα «ΤΜΕΔΕ: Νέα εποχή για τις χρηματοδοτήσεις στην Ελλάδα».

Σκοπός της εκδήλωσης που θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Divani Palace στη Λάρισα είναι η ενημέρωση των επαγγελματιών μηχανικών για τις νέες δυνατότητες χρηματοδότησης και τις νέες προοπτικές ανάπτυξης που ανοίγονται μέσω της θυγατρικής ΤΜΕΔΕ Microfinance Solutions που προσφέρει ένα καινοτόμο εργαλείο, το οποίο βασίζεται στα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του ευρωπαϊκού πλαισίου μικροχρηματοδοτήσεων και προσφέρει απρόσκοπτη πρόσβαση σε λύσεις ρευστότητας στους επιχειρηματίες – μηχανικούς, με σκοπό την άρτια και έγκαιρη ολοκλήρωση των έργων.
Πρόκειται για μια εκδήλωση στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας του ΤΜΕΔΕ, σε συνεργασία με τα Περιφερειακά Τμήματα του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος και την Ελληνική Αναπτυξιακή Τράπεζα (ΕΑΤ), για τη δημιουργία κύκλου ενημερωτικών συναντήσεων σε πόλεις ανά την Επικράτεια.
Αξίζει να σημειωθεί ότι κατά τη διάρκεια των συναντήσεων, οι συμμετέχοντες/-ουσες, πέραν από την ενημέρωση για τα διαθέσιμα χρηματοδοτικά εργαλεία, έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν και τη διαδικασία έκδοσης δανείου σε πραγματικό χρόνο.
Την εκδήλωση θα τιμήσουν με την παρουσία του και θα απευθύνουν σύντομο χαιρετισμό ο δήμαρχος Λαρισαίων κ. Αθανάσιος Μαμάκος και ο πρόεδρος του ΤΜΕΔΕ κ. Κωνσταντίνος Μακέδος, ενώ παρουσιάσεις θα πραγματοποιήσουν στελέχη της Ελληνικής Αναπτυξιακής Τράπεζας και του ΤΜΕΔΕ Microfinance Solutions.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass