Σύντομες ειδήσεις

Δημοσίευση: 13 Μαρ 2024 9:01

Κλειστό για 2 ημέρες το ΚΕΠ Γιάννουλης
ΛΟΓΩ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΗΣ

Κλειστό θα παραμείνει αύριο Πέμπτη 14 και μεθαύριο Παρασκευή 15 Μαρτίου 2024 το Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ) Γιάννουλης, εξαιτίας μετακόμισης και μεταφοράς του εξοπλισμού του.

Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται να μεταφερθεί ο εξοπλισμός από το Παλαιό Δημαρχείο Γιάννουλης (Αθανασίου Διάκου 7) στο ανακαινισμένο κτίριο που βρίσκεται στις Εργατικές Κατοικίες Γιάννουλης (Στοά Καταστημάτων). Παρακαλούνται οι πολίτες που εξυπηρετούνται από το συγκεκριμένο ΚΕΠ να απευθύνονται, προσωρινά, για τις συγκεκριμένες ημέρες, είτε στο ΚΕΠ Φαλάνης είτε στο κοντινότερο ΚΕΠ της Λάρισας. Το ΚΕΠ Γιάννουλης θα επαναλειτουργήσει κανονικά την Τρίτη 19 Μαρτίου 2024 στις Εργατικές Κατοικίες.

 

Αντιπολεμικό συλλαλητήριο του ΚΚΕ

Με σύνθημα «Να σταματήσει η συμμετοχή της Ελλάδας στους πολέμους των ΗΠΑ, του ΝΑΤΟ και της Ε.Ε.», η Κ.Ο. Λάρισας του ΚΚΕ διοργανώνει σήμερα αντιπολεμικό συλλαλητήριο, το οποίο θα γίνει στις 8 το βράδυ στην Κεντρική πλατεία, με κεντρικό ομιλητή τον βουλευτή του κόμματος, Νίκο Παπαναστάση.


Συζήτηση για τη δημιουργία
του ΟΔΥΘ Α.Ε.Με αφορμή τη δημιουργία του ενιαίου Οργανισμού Διαχείρισης Υδάτων Θεσσαλίας Α.Ε. (ΟΔΥΘ Α.Ε.), ο Σύλλογος Εργαζομένων Περιφέρειας Θεσσαλίας (ΣΕΠΕΘ) διοργανώνει ανοιχτή συζήτηση την Παρασκευή 15 Μαρτίου και ώρα 9 π.μ., στην αίθουσα συνεδριάσεων του Διοικητηρίου (Θεοφράστου & Καλλισθένους) της Περιφέρειας Θεσσαλίας, «για να αναδείξουμε τα προβλήματα που προκύπτουν και τους προβληματισμούς μας σχετικά με τη λειτουργία του», όπως σημειώνεται στην πρόσκληση.


Ρύθμιση οφειλών έως 100 δόσεις στη Δ.Ε.Υ.Α
ΦαρσάλωνΦΑΡΣΑΛΑ (Γραφείο «Ε»)Η ΔΕΥΑ Φαρσάλων ενημερώνει ότι σύμφωνα με σχετική απόφαση του Δ.Σ. δίνεται η δυνατότητα ρύθμισης των οφειλών που έχουν βεβαιωθεί έως και τις 19-2-2024, σε έως 100 δόσεις, κατόπιν αιτήσεως του οφειλέτη.
Οι αιτήσεις για υπαγωγή στη ρύθμιση υποβάλλονται έως το αργότερο στις 31-5-2024, στα γραφεία της ΔΕΥΑΦ (Αχιλλέως 8), και ώρες: 09:00 – 13:00.
Πληροφορίες στα τηλέφωνα 2491-025.882, 2491-025.508.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass