1ο Παιδικό Καρναβάλι στον Τύρναβο

ΠΛΗΜΜΥΡΙΣΑΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑ

Δημοσίευση: 13 Μαρ 2024 13:51

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Του ανταποκριτή μας)
Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία το 1ο Παιδικό Καρναβάλι στον Τύρναβο, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Τυρναβίτικο Καρναβάλι Μπουρανί 2024», που συνδιοργανώνει ο Δήμος Τυρνάβου και η Περιφέρεια Θεσσαλίας.

Στην παρέλαση των μικρών καρναβαλιστών συμμετείχαν οι Σύλλογοι Γονέων Παιδικών Σταθμών Δήμου Τυρνάβου, οι Σύλλογοι Γονέων Νηπιαγωγείων, Δημ. Σχ. Δένδρων-Πλατανουλίων και Παιδικού Σταθμού Αγ. Σοφίας, οι Σύλλογοι Γονέων Παιδικού Σταθμού, Νηπιαγωγείου και Δημ. Σχ. Δαμασίου, οι Σύλλογοι Γονέων Παιδικού Σταθμού, Νηπιαγωγείου και Δημ. Σχ. Αργυροπουλίου, οι Σύλλογοι Γονέων 1ου και 2ου Νηπιαγωγείων Φαλάνης, ο Σύλλογος Γονέων 2ου Νηπιαγωγείου Τυρνάβου, ο Σύλλογος Γονέων 3ου Νηπιαγωγείου Τυρνάβου, ο Σύλλογος Γονέων 5ου και 7ου Νηπιαγωγείων Τυρνάβου, ο Σύλλογος Γονέων 1ου και 4ου Νηπιαγωγείων Αμπελώνα, ο Σύλλογος Γονέων 6ου Νηπιαγωγείου Τυρνάβου, ο Σύλλογος Γονέων 1ου Δημ. Σχ. Αμπελώνα, ο Σύλλογος Γονέων 2ου Δημ. Σχ. Αμπελώνα, ο Σύλλογος Γονέων 3ου Δημ. Σχολείου και 3ου Νηπιαγωγείου Αμπελώνα και ο Σύλλογος Γονέων 1ου Δημ. Σχ. Τυρνάβου
Οι μικροί, οι γονείς, οι δάσκαλοι και οι συνοδοί των μαθητών και μαθητριών μασκαρεύτηκαν δημιουργώντας ένα όμορφο θέαμα που ξεκίνησε από το 1ο Γυμνάσιο με τον Βασιλιά Καρνάβαλο να προπορεύεται και τερμάτισε στην Κεντρική πλατεία Τυρνάβου. Εκεί η γιορτή δεν σταμάτησε, αφού ξυλοπόδαροι και animateur διασκέδασαν τους μικρούς ως αργά. Αρκετός κόσμος παρακολούθησε την παρέλαση και αγκάλιασε αυτήν την προσπάθεια του Δήμου, ενώ να σημειωθεί πως όλες οι στολές των πληρωμάτων ήταν φτιαγμένες από ανακυκλώσιμα υλικά!!!
Στην παρέλαση του παιδικού καρναβαλιού παρευρέθηκαν ο βουλευτής Λάρισας Μάξιμος Χαρακόπουλος, η αντιπεριφερειάρχης Μαρία Γαλλιού και η Δημοτική Αρχή του Δήμου Τυρνάβου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass