Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω παρέλασης

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

Δημοσίευση: 22 Μαρ 2024 16:20

Από την Αστυνομική Διεύθυνση Λάρισας αποφασίστηκαν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Λάρισας κατά τη διάρκεια της στρατιωτικής και μαθητικής παρέλασης για τον εορτασμό της εθνικής επετείου την ερχόμενη Δευτέρα 25 Μαρτίου.

Αναλυτικότερα, απαγορεύεται η στάση και στάθμευση, καθώς και η κυκλοφορία κάθε είδους οχήματος λόγω της δοξολογίας στον Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Αχιλλίου από ώρα 06:00 έως 11:30 ώρα της 25ης Μαρτίου στις παρακάτω οδούς: Στην οδό Πολυκάρπου σε όλο το μήκος της. Στην οδό Μητροπολίτου Μελετίου στο τμήμα αυτής από τη Μανωλάκη έως την οδό Πολυκάρπου.
Λόγω της μαθητικής και στρατιωτικής παρέλασης και μέχρι πέρατος αυτής και της αποχώρησης των επισήμων, από τις 06:00 π.μ. της 25ης Μαρτίου 2024 στις παρακάτω οδούς: Στην οδό 23ης Οκτωβρίου, στο τμήμα από την οδό Λάμπρου Κατσώνη έως τον ισόπεδο κυκλικό κόμβο με την οδό Νικηταρά. Στην οδό 28ης Οκτωβρίου, στο τμήμα από την οδό Κύπρου έως την οδό Μανδηλαρά και τις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο. Στην οδό Κύπρου, στο τμήμα από την οδό Ταγματάρχου Βελισσαρίου έως τον ισόπεδο κυκλικό κόμβο με τις οδούς Νικηταρά - 23ης Οκτωβρίου και τις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.
 Στην οδό Παναγούλη, στο τμήμα από την οδό Μανδηλαρά έως την οδό Κύπρου και τις καθέτους έως την πρώτη παράλληλο. Στην οδό Νεοφύτου, σε όλο το μήκος της. Στην οδό Βενιζέλου, στο τμήμα από την οδό Ολύμπου έως την οδό Φιλελλήνων και τις καθέτους έως την πρώτη παράλληλο. Στην οδό Φιλελλήνων, στο τμήμα από την οδό Βενιζέλου έως την οδό Κύπρου. Στην οδό Παπαναστασίου, στο τμήμα από την οδό Μανδηλαρά έως την οδό Κύπρου και τις καθέτους έως την πρώτη παράλληλο.
 Στην οδό Κενταύρων σε όλο το μήκος της και τις καθέτους έως την πρώτη παράλληλο. Στην οδό Ανθίμου Γαζή, στο τμήμα από την οδό Κενταύρων (πλατεία Εβραίων) έως την οδό Κουμουνδούρου και τις καθέτους έως την πρώτη παράλληλο.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass