Ευχές Λαρισαίων στην Ευαγγελία Λιακούλη

ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΗ ΤΗΣ ΕΟΡΤΗ

Δημοσίευση: 23 Μαρ 2024 14:10

Στο κατάμεστο πολιτικό της γραφείο, στην οδό Μανωλάκη 9 – 11 Γ’, στη Λάρισα, υποδέχθηκε η βουλευτής Λάρισας Ευαγγελία Λιακούλη εκατοντάδες συμπολίτες και φίλους, που θέλησαν να της δώσουν τις ευχές τους για την ονομαστική της εορτή, από κοντά.

Η κοσμοσυρροή ξεκίνησε από νωρίς το απόγευμα και συνεχίστηκε μέχρι αργά το βράδυ, ενώ η Βουλευτής υποδέχθηκε προσωπικά όλους τους επισκέπτες της, προσφέροντας ζεστή φιλοξενία, με διάφορα εδέσματα και αρκετή πολιτική συζήτηση, τόσο για τοπικά όσο και για θέματα ευρύτερου ενδιαφέροντος.
Στην εντυπωσιακή προσέλευση του κόσμου, ανάμεσα σε πολλούς ανώνυμους και επώνυμους, ξεχώρισαν αυτοδιοικητικοί, πρόεδροι και εκπρόσωποι φορέων και συλλογικοτήτων, αλλά και προσωπικότητες, ανεξάρτητα από την πολιτική τους αναφορά, με τους οποίους η Ευαγγ. Λιακούλη είναι γνωστό ότι συνδέεται με στενούς δεσμούς, μέσα από κοινούς κοινωνικούς αγώνες και δράσεις για τον νομό και τα μεγάλα ζητήματά του, επιβεβαιώνοντας έτσι ότι στο πρόσωπό της υπάρχει μεγάλη εκτίμηση, που υπερβαίνει τα στενά κομματικά όρια του χώρου της.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass