Οι Λαρισαίοι ακύρωσαν ταξίδια στην Κωνσταντινούπολη

*Υπό τον φόβο σεισμού *Μικρή η ζήτηση για εξορμήσεις το τριήμερο της 25ης Μαρτίου *Ξεκίνησαν κρατήσεις καταλυμάτων για το Πάσχα

Δημοσίευση: 24 Μαρ 2024 17:10

Πολύ μικρότερη εμφανίζεται η ζήτηση για ταξίδια το τριήμερο της 25ης Μαρτίου, αφού οι περισσότεροι προτίμησαν να πραγματοποιήσουν αποδράσεις το προηγούμενο τριήμερο της Αποκριάς. Παράλληλα, έντονη παρατηρείται η ζήτηση για ταξίδια τις ημέρες του Πάσχα.

Τα δύο τριήμερα, της Αποκριάς και της 25ης Μαρτίου, είναι διαδοχικά το ένα μετά το άλλο, οπότε οι Λαρισαίοι έδωσαν «ψήφο εμπιστοσύνης» στις Απόκριες, επιλέγοντας προορισμούς με δρώμενα και παραδόσεις στο καρναβάλι.
Παρόλα αυτά υπάρχει και μια μερίδα πολιτών, που ταξίδεψε και αυτό το τριήμερο, επιλέγοντας κυρίως οδικές εκδρομές στο εξωτερικό.
Η κ. Αθανασία Γιαννάκαινα από το «Barras Travel» αναφέρει στην «Ε» ότι το ενδιαφέρον του κόσμου για εξορμήσεις ήταν κυρίως για τις Απόκριες, ωστόσο αρκετοί θέλησαν να ταξιδέψουν στη γειτονική Κωνσταντινούπολη, αλλά τα ταξίδια ακυρώθηκαν εξαιτίας της υποψίας μεγάλου σεισμού. «Οι προβλέψεις των σεισμολόγων για επικείμενο σεισμό πολλών Ρίχτερ έφερε πολλές ακυρώσεις, οπότε αποφασίσαμε να μην πραγματοποιήσουμε το ταξίδι. Ωστόσο, αυτήν την περίοδο, αρκετοί ταξίδεψαν σε Βουκουρέστι, Βελιγράδι, Σόφια και Φιλιππούπολη, ενώ μικρότερη ζήτηση υπάρχει για τα ταξίδια εντός Ελλάδος.
Συγκεκριμένα, το μοναδικό που πραγματοποιήθηκε εντός Ελλάδας γι’ αυτό το τριήμερο ήταν στα Καλάβρυτα. Πάντως, η διαπίστωσή μας είναι ότι η 25η Μαρτίου δεν έχει την ίδια δυναμική με τις Απόκριες» λέει η κ. Γιαννάκαινα.
Όσον αφορά τις κρατήσεις για το Πάσχα, ήδη ξεκίνησαν, με την Κέρκυρα να έχει την τιμητική της, ακολουθεί το Ναύπλιο, ενώ μεγάλο ενδιαφέρον υπάρχει και για νησιά του Αιγαίου.
ΝΑΤΑΣΑ ΠΟΛΥΓΕΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass