Σύντομες Ειδήσεις

Δημοσίευση: 30 Μαρ 2024 10:34

Καταχώριση αδειών λαϊκών αγορών στο Ο.Π.Σ.Α.Α.

Από τον Δήμο Λαρισαίων (Διεύθυνση Οικονομικών Υπηρεσιών – Τμήμα Ρύθμισης Εμπορικών Δραστηριοτήτων) ανακοινώθηκε ότι οι παραγωγοί και επαγγελματίες πωλητές λαϊκών αγορών έχουν την υποχρέωση καταχώρισης των αδειών τους στο Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα «Ανοιχτή Αγορά» (Ο.Π.Σ.Α.Α.) μέχρι το Σάββατο 15 Ιουνίου 2024.
Η καταχώριση των αδειών γίνεται ηλεκτρονικά, με τη χρήση κωδικών TAXIS στην ηλεκτρονική διεύθυνση openmarket.mindev.gov.gr.

 

 Ομιλία στη ΓΕΧΑ
Μεθαύριο Δευτέρα 1 Απριλίου και ώρα 7:30 μ.μ., στην αίθουσα της Γ.Ε.Χ.Α., οδός Μανδηλαρά 14, θα γίνει ομιλία από τον π. Μάρκο Τζανακάκη, Ιεροκήρυκα της Ι.Μ. Καλαβρύτων και Αιγιαλείας, μέλος της Αδελφότητας Θεολόγων «Ο Σωτήρ», με θέμα «Σκάνδαλο: Δημιουργία και αντιμετώπισή του στην εν Χριστώ ζωή».

 

Συνεχίζουν με αποχή μέχρι 12 Απριλίου οι δικηγόροι

Τη συνέχιση των κινητοποιήσεών τους με αποχή από τις δικαστικές αίθουσες για δύο ακόμα εβδομάδες, μέχρι την Παρασκευή 12 Απριλίου, αποφάσισαν οι Λαρισαίοι δικηγόροι με απόφαση της χθεσινής Γενικής Συνέλευσης του Συλλόγου τους. Οι δικηγόροι, στο πλαίσιο των κινητοποιήσεών τους ενάντια στις τροποποιήσεις του Ποινικού Κώδικα και του Κώδικα Ποινικής Δικονομίας, θα απέχουν από ποινικές δίκες, συμφερόντων του Δημοσίου και τις αιτήσεις έκδοσης διαταγών πληρωμής και γενικώς τις πράξεις εκτέλεσης που αφορούν τράπεζες και funds.

 

Εκλογές Ομοσπονδίας Μελισσοκόμων

Εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου και Ελεγκτικής Επιτροπής διοργανώνει η Ομοσπονδία Μελισσοκομικών Συλλόγων Ελλάδος σήμερα Σάββατο και ώρα 12.30 μ.μ., στην ισόγεια αίθουσα του Επιμελητηρίου Λάρισας, Παπακυριαζή 44.
Η Γενική Συνέλευση για την τοποθέτηση των υποψηφίων και την εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής θα ξεκινήσει στις 10.30 π.μ.


Συνέλευση αντιπροσώπων σωματείων του ΕΚΛ

Γενική Συνέλευση αντιπροσώπων πραγματοποιεί το Εργατικό Κέντρο Λάρισας αύριο Κυριακή στις 9.30 το πρωί, στην ισόγεια αίθουσα του ΕΚΝΛ «Τάκης Τσιόγκας».
Οι αντιπρόσωποι που εξέλεξαν τα σωματεία θα αποτιμήσουν τη δράση του ΕΚΝΛ τη χρονιά που πέρασε και θα καθορίσουν το νέο διεκδικητικό πλαίσιο.
Τα θέματα της Γενικής Συνέλευσης είναι τα εξής:
Διοικητικός απολογισμός 2023 - Πρόγραμμα Δράσης 2024.
Οικονομικός Απολογισμός 2023.
Οικονομικός Προϋπολογισμός 2024.
Έκθεση Ελεγκτικής Επιτροπής.
Ομιλίες, ψηφίσματα, ψηφοφορίες για έγκριση ψηφισμάτων, διοικητικού απολογισμού, οικονομικού απολογισμού και προϋπολογισμού.

 

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Παναγούλη

Η Διεύθυνση Αστυνομίας Λάρισας εξέδωσε απόφαση που αφορά σε προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο τη Λάρισας και ειδικότερα προβλέπει την απαγόρευση της κυκλοφορίας όλων των οχημάτων επί της οδού Αλεξάνδρου Παναγούλη του Δήμου Λαρισαίων και στο τμήμα αυτής από τη συμβολή της με την οδό Μανδηλαρά έως τη συμβολή της με την οδό Κύπρου αύριο Κυριακή 31 Μαρτίου, από 07:30 το πρωί μέχρι τις 2 το μεσημέρι, λόγω εκτέλεσης εργασιών κλαδέματος των δέντρων.
Κατά τη διάρκεια των εργασιών, η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται σύμφωνα με ρυθμιστικές πινακίδες, που θα τοποθετηθούν και ενδεικτικά μέσω των οδών Μανδηλαρά και Κύπρου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass