Σύντομες ειδήσεις

Δημοσίευση: 31 Μαρ 2024 7:40

Συνέλευση Πολιτιστικού Συλλόγου Ν. Σμύρνης
Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Νέας Σμύρνης πραγματοποιεί γενική συνέλευση σήμερα Κυριακή 31 Μαρτίου και ώρα 10:30 π.μ. στο 33ο Δημοτικό Σχολείο Λάρισας, με τα ακόλουθα θέματα ημερήσιας διάταξης: Α

πολογισμός πεπραγμένων Δ.Σ. Εξελεγκτικής Επιτροπής. Συζήτηση και προτάσεις. Αρχαιρεσίες ανάδειξης νέου Διοικητικού Συμβουλίου κα Εξελεγκτικής Επιτροπής. Σε περίπτωση μη επίτευξης της απαιτούμενης απαρτίας, η γενική συνέλευση θα επαναληφθεί την Κυριακή 7 Απριλίου και ώρα 10:30 π.μ. στο 33ο Δημοτικό Σχολείο Λάρισας, χωρίς την αποστολή νέας, ειδικής πρόσκλησης.

 

Ομιλία στη ΓΕΧΑ
Αύριο Δευτέρα 1 Απριλίου και ώρα 7:30 μ.μ. στην αίθουσα της Γ.Ε.Χ.Α., οδός Μανδηλαρά 14, θα γίνει ομιλία από τον π. Μάρκο Τζανακάκη, Ιεροκήρυκα της Ι. Μ. Καλαβρύτων και Αιγιαλείας, μέλος της Αδελφότητας Θεολόγων «ο Σωτήρ», με θέμα «Σκάνδαλο: Δημιουργία και αντιμετώπισή του στην εν Χριστώ ζωή».

 

Εκδρομή στη μονή Αγίου Νικόδημου στον Πυργετό

Μετάβαση στην ιερά μονή Αγίου Νικόδημου, στον Πυργετό οργανώνει ο Σύλλογος Συνταξιούχων Εμπόρων ΟΑΕΕ ν. Λάρισας, την Παρασκευή 5 Μαϊου, για την παρακολούθηση των χαιρετισμών. Θα αναχωρήσει λεωφορείο στις 5.30 μ.μ. από τη Λάρισα.
Οι ενδιαφερόμενοι να συμμετάσχουν μπορούν να τηλεφωνήσουν στο μέλος του Συλλόγου κ. Φανούριο Γεωργούλη στο 6975-659.451.

 

Συνέλευση αντιπροσώπων σωματείων του ΕΚΛ

Γενική συνέλευση αντιπροσώπων πραγματοποιεί το Εργατικό Κέντρο Λάρισας σήμερα Κυριακή 31 Μαρτίου στις 9.30 το πρωί στην ισόγεια αίθουσα του ΕΚΝΛ «Τάκης Τσιόγκας». Οι αντιπρόσωποι που εξέλεξαν τα σωματεία θα αποτιμήσουν τη δράση του ΕΚΝΛ τη χρονιά που πέρασε και θα καθορίσουν το νέο διεκδικητικό πλαίσιο. Τα θέματα της γενικής συνέλευσης είναι:
Διοικητικός απολογισμός 2023 - Πρόγραμμα Δράσης 2024. Οικονομικός Απολογισμός 2023. Οικονομικός Προϋπολογισμός 2024. Έκθεση Ελεγκτικής Επιτροπής. Ομιλίες, ψηφίσματα, ψηφοφορίες για έγκριση ψηφισμάτων, διοικητικού απολογισμού, οικονομικού απολογισμού και προϋπολογισμού.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass