Το ΙΑΣΩ Θεσσαλίας στο «Womenverse 2024»

ΑΝΑΠΤΥΧΘΗΚΑΝ ΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΥΓΕΙΑ

Δημοσίευση: 03 Απρ 2024 13:00

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ενημερωτική – φιλανθρωπική εκδήλωση «Womenverse» στον Βόλο, όπου συμμετείχε και το ΙΑΣΩ Θεσσαλίας.

Οι κυρίες που παραβρέθηκαν είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν τόσο επιστημονικά, όσο και βιωματικά για τη γυναικεία υγεία, το ταξίδι της γονιμότητας και του τοκετού, την ψυχολογία και τη μητρότητα.
Το ΙΑΣΩ Θεσσαλίας επάξια εκπροσώπησαν με ομιλίες τους, οι ιατροί Γεωργαντζής Δημήτρης Μαιευτήρας- Γυναικολόγος, μέλος του Επιστημονικού Συμβουλίου ΙΑΣΩ Θεσσαλίας που μίλησε για τα «Νεότερα δεδομένα της γονιμότητας» και Μπούτσικος Γεώργιος, Ογκοπλαστικός-Χειρουργός Μαστού, υπεύθυνος Χειρουργός Κέντρου Μαστού ΙΑΣΩ Θεσσαλίας που ανέλυσε τις «Νεότερες εξελίξεις στην Ογκοπλαστική χειρουργική και στη χειρουργική θεραπεία του καρκίνου του μαστού». Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με σκοπό να ενημερώσει και πρωτίστως να στηρίξει την πανελλήνια φιλανθρωπική δράση “ΘΑΥΜΑ” με έδρα τον Βόλο, που από το 2021 που δραστηριοποιείται στην περιοχή, στηρίζει 350 οικογένειες στη Μαγνησία και 560 πανελλαδικά, με σοβαρά θέματα επιβίωσης, προβλήματα υγείας, ελλιπή εκπαίδευση παιδιών και άπορους ηλικιωμένους.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass