Σάρωσε βραβεία κομμωτικής το 7ο ΕΠΑΛ Λάρισας

*ΣΤΟ 12ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΚΟΜΜΩΤΩΝ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ *ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΤΕΚΤΗΣΑΝ ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ

Δημοσίευση: 04 Απρ 2024 13:00

Σάρωσαν τα βραβεία στο 12ο Φεστιβάλ Επαγγελματιών Κομμωτών της Δυτικής Θεσσαλονίκης, μαθητές του τμήματος κομμωτικής του 7ου Επαγγελματικού Λυκείου Λάρισας (ΕΠΑΛ), το οποίο συμμετείχε για πρώτη φορά.

Συγκεκριμένα το 1ο βραβείο και την πρώτη θέση κατέκτησε η μαθήτρια της Γ’ τάξης Κομμωτικής του ΕΠΑΛ Λάρισας Κατσαβού Δήμητρα στο χτένισμα «φαντασίας», το 2ο βραβείο και δεύτερη θέση κατέκτησε η μαθήτρια Έλενα Τσιντίκη στο νυφικό χτένισμα και το 3ο βραβείο και δεύτερη θέση ο Νίκος Πιτσιάβας στο βραδινό χτένισμα, επίσης μαθητές της Γ’ τάξης του τμήματος Κομμωτικής.
Να σημειωθεί ότι η εκπαιδεύτρια κομμωτικής του ΕΠΑΛ Μανωλούλη Κατερίνα πίστεψε στις δυνατότητες των μαθητών της και τους παρότρυνε να συμμετάσχουν στο διαγωνισμό, στο οποίο τελικά κατέκτησαν σημαντικές διακρίσεις.
Η διεύθυνση του σχολείου συνεχάρη τα παιδιά που συμμετείχαν, ενώ ιδιαίτερες ευχαριστίες εξέφρασε και για τα μοντέλα Ελένη Κατσιούλη μαθήτρια Β’ τάξης του τμήματος Υγείας του 7ου ΕΠΑΛ, Μαρία Τσιανακούλη και Μαριλένα Βαρεταίου, καθώς και για τη μακιγιέζ Ελισσάβετ Σβερκούλη, που μεγαλούργησε στο μοντέλο στο χτένισμα φαντασίας Μαριλένα Τιμίκογλου τελειόφοιτη του 7ου ΕΠΑΛ και σπουδάστρια στο τμήμα μακιγιάζ στο Κ.Δ.Β.Μ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass