Πέθανε ο Αλέκος Χονδρονάσιος

ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ 64 ΕΤΩΝ *ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΙΛΕΛΕΡ ΚΑΙ ΕΠΙ ΧΡΟΝΙΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ *ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗ ΜΕΛΙΑ Η ΚΗΔΕΙΑ

Δημοσίευση: 10 Απρ 2024 7:05

«Εφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 64 ετών ο αντιδήμαρχος του Δήμου Κιλελέρ Αλέκος Χονδρονάσιος.

Η είδηση του αδόκητου χαμού του Μελιώτη επί χρόνια αυτοδιοικητικού σκόρπισε θλίψη στην τοπική αλλά και στην ευρύτερη κοινωνία, αφού ο Αλέκος Χονδρονάσιος ήταν από τα πλέον αγαπητά παιδιά, με τους συγχωριανούς του να τον επιλέγουν σταθερά επί χρόνια για να τους εκπροσωπεί στα τοπικά όργανα αποφάσεων.
Ο πρόωρα εκλιπών διετέλεσε πρόεδρος της Κοινότητας Μελίας, επί Καποδίστρια δήμαρχος Πλατυκάμπου και μετά τη συνένωση που επέφερε η μεταρρύθμιση του Καλλικράτη, δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Κιλελέρ. Μάλιστα στις εκλογές του περασμένου Οκτώβρη αναδείχθηκε πρώτος σε σταυρούς στη Δημοτική Ενότητα Πλατυκάμπου. Ο Αλέκος Χονδρονάσιος με βαθύ το αίσθημα της προσφοράς στον τόπο του διετέλεσε και προπονητής της ομάδας του χωριού του, ενώ βοήθησε πολλαπλά όποτε και όταν του ζητήθηκε.
Ο εκλιπών το τελευταίο διάστημα αντιμετώπιζε πρόβλημα στην υγεία του, εντούτοις όμως μιλούσε καθημερινά με δημοτικούς συμβούλους για θέματα του Δήμου, ξαφνικά η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε, χωρίς τελικά να καταφέρει να αναρρώσει και να χάνει τη «μάχη» για να κρατηθεί στη ζωή.
Ανακοίνωση για τον θάνατο του αντιδημάρχου Καθαριότητας και Πρασίνου, Οικονομικού- Διοικητικού και Τεχνικών Έργων του Δήμου Κιλελέρ εξέδωσε ο δήμαρχος Κιλελέρ Θανάσης Νασιακόπουλος, στην οποία αναφέρεται ότι «Εξαπίνης μας κατέλαβε η είδηση του αιφνίδιου θανάτου του αντιδημάρχου μας Αλέκου Χονδρονάσιου.
Συντετριμμένοι, με αίσθημα βαθύτητας οδύνης καλούμαστε να απευθύνουμε το ύστατο χαίρε στον φίλο και συνεργάτη, στον συνοδοιπόρο και συναγωνιστή.
Μέχρι τις τελευταίες ώρες στάθηκε ορθός, ταμένος στο καθήκον. Να υπηρετεί τον Δήμο Κιλελέρ, να παλεύει για τους συνδημότες του. Με αίσθημα ευθύνης.
Καλό κατευόδιο Αλέκο. Οι θύμησές μας να σε συντροφεύουν. Και ας είναι η παρηγοριά σου στο τελευταίο μεγάλο ταξίδι...».
Με αφορμή τον θάνατο του Αλέκου Χονδρονάσιου ψήφισμα εξέδωσε και το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Κιλελέρ, στο οποίο μεταξύ άλλων αναφέρεται ότι θα «κηρυχθεί πένθος κατά την ημέρα τέλεσης της εξοδίου ακολουθίας του εκλιπόντος στον Δήμο Κιλελέρ και θα κυματίζουν μεσίστιες οι σημαίες στο Δημαρχείο, καθώς και στις Δημοτικές ενότητες του Δήμου Κιλελέρ».Η κηδεία του Αλέκου Χονδρονάσιου θα γίνει σήμερα στις 3 μ.μ. στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου στη Μελία.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass