Στη Μελβούρνη η Ευαγγελία Λιακούλη

ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΤΗΣ ΟΜΟΓΕΝΕΙΑΣ

Δημοσίευση: 12 Απρ 2024 14:15

Στη Μελβούρνη της Αυστραλίας μεταβαίνει η γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής και βουλευτής Λάρισας Ευαγγελία Λιακούλη, προκειμένου να παραστεί στις επετειακές εκδηλώσεις, που διοργανώνουν οι απόδημοι της Αυστραλίας και η οποία θα κορυφωθεί με τη μεγάλη Παμπαροικιακή Ομογενειακή Παρέλαση 2024, για την 203η Επέτειο της Εθνικής Παλιγγενεσίας, αλλά και στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων των 100 Χρόνων της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αυστραλίας.

Παράλληλα, σημειώνεται πως η παρέλαση είναι αφιερωμένη και στα 50 χρόνια της παράνομης κατοχής της Κύπρου, όπως και στα 40 χρόνια αδελφοποίησης της αυστραλιανής πόλης με τη Θεσσαλονίκη. Επιπλέον, επισημαίνεται πως η Ευαγγελία Λιακούλη συμμετέχει στην αποστολή των Ελλήνων βουλευτών, με την ιδιότητα του μέλους και της αντιπροέδρου της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Ελληνισμού της Διασποράς της Βουλής, ενώ επιπλέον θα εκπροσωπήσει και τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Νίκο Ανδρουλάκη. Κατά την πενθήμερη επίσκεψή της, η βουλευτής Λάρισας θα πραγματοποιήσει επίσημες και πολυεπίπεδες επαφές, με όλους τους θεσμικούς φορείς του απόδημου ελληνισμού της Αυστραλίας, συμπεριλαμβανομένων των εκκλησιαστικών, προξενικών, πολιτικών και εν γένει ομογενειακών αρχών.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass