Ηχηρό μήνυμα αλληλεγγύης

ΕΔΩΣΑΝ ΧΘΕΣ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΡΟΛΗΨΗΣ Π.Ε. ΛΑΡΙΣΑΣ – ΟΚΑΝΑ ΚΑΙ ΤΟ «ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΖΩΗΣ»

Δημοσίευση: 12 Απρ 2024 14:21

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες, για άλλη μια χρονιά στη Λάρισα, ο θεσμός «Αποτύπωμα του ανθρώπου», που οργανώνει το Κέντρο Πρόληψης Π.Ε. Λάρισας – ΟΚΑΝΑ και το «Εργαστήρι Ζωής». Φέτος είχε θέμα «Απόθεμα ζωής», εμπνευσμένο από την εικόνα του Θοδωρή Κράχτη, που απέσπασε το 3ο βραβείο στον πρωτότυπο διαγωνισμό φωτογραφίας «ΠΡΟ-ΛΗΨΗ», που διοργάνωσε το Κέντρο Πρόληψης, τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Στο πλαίσιο της χθεσινής εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε στο αμφιθέατρο του 4ου Δημοτικού Σχολείου Λάρισας, οι ομάδες του «Εργαστηρίου Ζωής» αξιοποιώντας το μαγικό εργαλείο της τέχνης παρουσίασαν μέσα από τα δρώμενά τους τι μπορεί να αποτελεί απόθεμα για τη ζωή μας, αναδεικνύοντας την έννοια της αλληλεγγύης ως το πιο σημαντικό απόθεμα ζωής στην ουσία και την πράξη. Παιδιά, έφηβοι και ενήλικες, εκπαιδευόμενοι των εργαστηρίων θεάτρου, χορού, χορωδίας, ιστορίας και πολιτισμού, εθελοντών, καθώς και η ομάδα παραμυθιού και αφήγησης Συλλόγου Καρκινοπαθών του «Εργαστηρίου Ζωής» παρουσίασαν στη σκηνή πρωτότυπα δρώμενα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass