Σύντομες Ειδήσεις

Δημοσίευση: 12 Απρ 2024 10:05

Εκδήλωση ΚΚΕ για την υγεία


Οι Κομματικές Οργανώσεις Λάρισας του ΚΚΕ Δημόσιας Υγείας, Ιδιωτικής Υγείας, 2ου Διαμερίσματος και 3ου Διαμερίσματος, διοργανώνουν εκδήλωση με θέμα «Δεν μπαίνει τιμοκατάλογος στη ζωή! Υγεία κοινωνικό αγαθό και όχι εμπόρευμα», την Παρασκευή 19 Απρίλη και ώρα 7 μ.μ., στο κυλικείο του Επαγγελματικοβιοτεχνικού Επιμελητήριου (3ος όροφος). Ομιλητής θα είναι ο βουλευτής Λάρισας του ΚΚΕ Γ. Λαμπρούλης.

Διακοπή νερού στην Τσαμαδού
Από τη Δ.Ε.Υ.Α.Λ. ανακοινώθηκε ότι σήμερα Παρασκευή, από τις 9 το πρωί έως τη 1 το μεσημέρι, θα πραγματοποιηθεί διακοπή υδροδότησης στη συνοικία του Αγίου Νικολάου και συγκεκριμένα στην οδό Τσαμαδού.

Στη Μονή Αγίου Παντελεήμονος συνταξιούχοι του Δημοσίου
Ο Σύλλογος Πολιτικών Συνταξιούχων του Δημοσίου Λάρισας θα πραγματοποιήσει επίσκεψη στην Ιερά Μονή Αγίου Παντελεήμονος Αγιάς για να παρακολουθήσει τους Δ’ Χαιρετισμούς σήμερα Παρασκευή 12 Απριλίου. Οι ενδιαφερόμενοι να δηλώσουν συμμετοχή στα γραφεία του συλλόγου και στο τηλέφωνο 2410-535.541 τις ώρες 11.00’-13.00’ και στα τηλέφωνα 6979-961.025, 6985-713.020. Αναχώρηση σήμερα Παρασκευή στις 4.00 μ.μ. από το Δημοτικό Ωδείο Λάρισας.

Συνέλευση Συλλόγου Λαχανόκηπων Νίκαιας «ΓΑΙΑ»
Γενική συνέλευση των μελών του συγκαλεί ο Περιγαλλοντικός Σύλλογος Λαχανόκηπων Νίκαιας «ΓΑΙΑ» μεθαύριο Κυριακή14 Απριλίου και ώρα 11.00 π.μ., στο Πολιτιστικό Κέντρο της Νίκαιας.
Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης είναι απολογισμός δράσης του απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου, οικονομικός απολογισμός, έκθεση εξελεγκτικής επιτροπής, έγκριση πεπραγμένων και απαλλαγή του απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου, προτάσεις και τοποθετήσεις μελών και εκλογή εφορευτικής επιτροπής για την εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου και εξελεγκτικής επιτροπής, αρχαιρεσίες. Σε περίπτωση μη απαρτίας, η συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 21/04/2024, στο ίδιο μέρος και την ίδια ώρα.

Εκδήλωση της «Ενωμένης Ρωμηοσύνης»
Το Σωματείο «Ενωμένη Ρωμηοσύνη» διοργανώνει εκδήλωση αύριο Σάββατο 13 Απριλίου και ώρα 7 μ.μ., στην αίθουσα του «Χατζηγιάννειου» Πνευματικού Κέντρου Λάρισας, με ομιλήτρια τη φιλόλογο, κ. Αναστασία Γώγου, και θέμα «Η μοναδικότητα και διαχρονικότητα της Ελληνικής Γλώσσας». Την εκδήλωση πλαισιώνει η χορωδία του Συλλόγου Βυζαντινής Μουσικής «Θεσσαλοί Μελωδοί», υπό τη διεύθυνση του χοράρχη, κ. Γεωργίου Λεμονόπουλου. Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα της Ι. Μητροπόλεως Λαρίσης και Τυρνάβου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass