Δράσεις εθελοντικού καθαρισμού πράσινων χώρων

ΑΥΡΙΟ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΕ ΧΩΡΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΓΙΑΣ

Δημοσίευση: 13 Απρ 2024 14:52

ΑΓΙΑ (Γραφείο «Ε»)
Στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας της εθελοντικής ομάδας «Let’s do it Greece», που υλοποιείται σε όλη την Ελλάδα, για καθαρότερο περιβάλλον, αύριο Κυριακή 14 Απριλίου, συμμετέχει και ο Δήμος Αγιάς, με τις δημοτικές Κοινότητες, τοπικούς συλλόγους, φορείς, εθελοντές, το Σωματείο «Φιλότης», σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας.


Σε κάλεσμά του για συμμετοχή πολιτών σημειώνει μεταξύ άλλων: «Ο καθαρισμός των δασών και των βουνών της πατρίδας μας είναι κάτι που μας αφορά όλους. Πάνω από 600 φορείς, σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, θα αφιερώσουν τη 14η Απριλίου στη δράση για ένα καθαρό φυσικό περιβάλλον. Είναι μια ευκαιρία να ενωθούμε για έναν κοινό σκοπό, να δείξουμε τη δύναμη και τη συνεργασία της ελληνικής κοινωνίας.
Ανταποκριθείτε στο κάλεσμα ώστε όλοι μαζί να μπορέσουμε να κάνουμε τα δάση μας πιο καθαρά, πιο ασφαλή και να προστατεύσουμε το περιβάλλον. Στη δράση αυτή μπορεί να συμμετέχει ο οποιοσδήποτε πολίτης, ανεξάρτητα αν έχει κάνει ή όχι εγγραφή στο Μητρώο Εθελοντών του Δήμου. Θα χρειαστεί να έχετε μαζί σας μόνο τα απαραίτητα για σας αξεσουάρ (καπέλο, γυαλιά κ.λπ.). Νερό, γάντια, σακούλες θα δοθούν από τον Δήμο.
Τόπος συνάντησης είναι για την Αγιά το Δημαρχείο, και για τα χωριά που θα συμμετέχουν οι πλατείες τους. Ώρα συνάντησης για όλους είναι η ίδια, 9:30 το πρωί. Ο καθένας θα παραμείνει στη δράση για όσο το επιθυμεί. Τα χωριά που μέχρι τώρα δήλωσαν ότι θα συμμετέχουν είναι το Μεγαλόβρυσο, το Σκλήθρο, η Έλαφος, ο Αετόλοφος, το Μεταξοχώρι, η Βελίκα, το Στόμιο, το Καστρί, η Σωτηρίτσα, η Σκήτη και η Ανατολή. Πάμε όλοι μαζί να κάνουμε τον Δήμο μας πιο καθαρό και ασφαλή».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass