Περί Φυσικού Αερίου

Δημοσίευση: 13 Απρ 2024 1:00

Με αφορμή τις δηλώσεις του επίτιμου αρχηγού ΓΕΝ ναυάρχου Χρηστίδη πως «δεν υπάρχει αγωγός φυσικού αερίου στα Τέμπη, στο σημείο όπου έγινε το μπάζωμα», ο ΔΕΣΦΑ με ανακοίνωσή του επιβεβαιώνει πως «ο αγωγός υψηλής πίεσης διέρχεται πλησίον του σημείου του δυστυχήματος των Τεμπών» και προσθέτει:

Το τεχνικό προσωπικό της Εταιρείας μετέβη στο σημείο για να ενημερώσει τους εκπροσώπους της Πολιτικής Προστασίας και της Πυροσβεστικής για την ακριβή θέση του αγωγού στην περιοχή του δυστυχήματος και να τους παράσχει οποιαδήποτε βοήθεια χρειαστεί. Ο αγωγός φυσικού αερίου που βρίσκεται κοντά στο σημείο του δυστυχήματος δεν επηρεάστηκε. Επιπρόσθετα, μετά το δυστύχημα ο ΔΕΣΦΑ διενήργησε όλες τις απαραίτητες τεχνικές αξιολογήσεις κι επιθεωρήσεις, για να επαληθεύσει εκ νέου την ακεραιότητα του αγωγού και να αποκλείσει οποιοδήποτε ενδεχόμενο ύπαρξης μη ορατών βλαβών».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass