Επίσημη «πρώτη» για τους υποψήφιους ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ

*ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΑΝ ΧΘΕΣ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΣΕ ΕΙΔΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ *ΣΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ ΑΥΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΜΠΕΡΙΛΗΦΘΟΥΝ ΣΤΟ ΕΥΡΩΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΗΣ 9ης ΙΟΥΝΙΟΥ

Δημοσίευση: 13 Απρ 2024 13:01

Οι δέκα προτεινόμενοι υποψήφιοι του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. από τη Θεσσαλία που κατέρχονται στις αυριανές προκριματικές εκλογές -προκειμένου να αναδειχθεί η τριάδα που θα συγκροτήσει το ευρωψηφοδέλτιο, με το οποίο το κόμμα θα διεκδικήσει την ψήφο των πολιτών στις 9 Ιουνίου-, παρουσιάστηκαν χθες σε εκδήλωση στο Επιμελητήριο Λάρισας.
Οι υποψήφιοι παρουσίασαν στους ψηφοφόρους και φίλους του κόμματος τις θέσεις, αλλά και το προφίλ τους γενικότερα, με κοινή στόχευση τη συσπείρωση, απευθύνοντας κάλεσμα μαζικής συμμετοχής στις αυριανές προκριματικές εκλογές.

Ο βουλευτής Λάρισας Βασίλης Κόκκαλης σε σύντομο χαιρετισμό του τόνισε τη σημασία των προκριματικών εκλογών, κάνοντας λόγο για μια δημοκρατική διαδικασία που δίνει τον λόγο στους πολίτες και ανέφερε μεταξύ άλλων ότι «η 9η Ιουνίου θα αποτελέσει την αρχή του τέλους της κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη».
Χαιρετισμό στην εκδήλωση απηύθυνε και ο βουλευτής Μαγνησίας του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος που αναφέρθηκε επίσης στη διαδικασία, αλλά και στις υποψηφιότητες.
Στη χθεσινή εκδήλωση παρευρέθηκαν οι 9 από τους 10 προτεινόμενους υποψήφιους που κατέρχονται στις προκριματικές εκλογές με στόχο το ευρωψηφοδέλτιο και συγκεκριμένα η ηθοποιός και πρώην βουλεύτρια Άννα Βαγενά-Κηλαηδόνη, ο καθηγητής Αγγλικών Παναγιώτης Δημητρίου, η εκπαιδευτικός Παναγιώτα Δριτσέλη, ο μαθηματικός Γεώργιος Μαρτίου, η βιολόγος / νεοδιόριστη εκπαιδευτικός 2022 Αντιγόνη Μιξαφέντη, ο γεωπόνος Θεόδωρος Σπανοθύμιος, ο δικηγόρος Βασίλειος Τζιώρας, ο μηχανολόγος μηχανικός Τ.Ε. Γεώργιος Τουρναβίτης και η δικηγόρος Χριστίνα Χλαπανίδα.
Ο συντονιστής της Νομαρχιακής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας Παναγιώτης Καλογιάννης έκανε λόγο για μια πρωτόγνωρη και πρωτοπόρα διαδικασία εσωκομματικής δημοκρατίας για την ανάδειξη, μέσα από την κοινωνία, της λίστας του ψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ για τις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου 2024. Απουσίαζε λόγω υποχρεώσεων στο εξωτερικό η υποψήφια Φανή Καραγιάννη, υποδιευθύντρια στη στέγη ανηλίκων στη Λυών.
ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ
Όσον αφορά τις εκλογές θα διεξαχθούν με υβριδικό τρόπο και συγκεκριμένα ηλεκτρονικά και διά ζώσης. Δικαίωμα ψήφου έχουν τα μέλη, αλλά και οι φίλοι του ΣΥΡΙΖΑ, οι οποίοι μπορούν να προσέλθουν στα γραφεία των Ομάδων Μελών Φαρσάλων, Ελασσόνας, Αγιάς, Τυρνάβου, ενώ για τον Δήμο Λάρισας και τον υπόλοιπο νομό, στα γραφεία της Νομαρχιακής, στην οδό Δευκαλίωνος 11, στη Λάρισα. Από τους 10 υποψήφιους θα λάβουν το χρίσμα για τις εκλογές του Ιούνη, οι τρεις εξ αυτών.
ΝΑΤΑΣΑ ΠΟΛΥΓΕΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass