Σύντομες ειδήσεις

Δημοσίευση: 14 Απρ 2024 7:00

Σχολή Γονέων στον Αγιο Αχίλλιο

Λειτουργεί και φέτος η Σχολή Γονέων στον Ιερό Ναό του Αγίου Αχιλλίου, με τον γενικό τίτλο «Διάλογος με τους συζύγους και τους γονείς». Μία φορά κάθε μήνα (Κυριακή ή Σάββατο), έως και τον Απρίλιο, στις 7.00 μ.μ., ένας ομιλητής αναλύει κάποιο θέμα και ακολουθεί διάλογος με τους παρευρισκομένους.

Η επόμενη ομιλία θα γίνει το Σάββατο 20 Απριλίου, στις 7 μ.μ., στον ναό του Αγίου Αχιλλίου, από τη γερόντισσα Θεολογία, ηγουμένη της Ιεράς Μονής Παναγίας Μικροκάστρου, η οποία θα αναπτύξει το θέμα: «Η σύγχρονη ελληνική οικογένεια στους κόλπους της Εκκλησίας».

 

Εκλογές κυνηγών στην Αγιά

Τα ονόματα των υποψηφίων

ΑΓΙΑ (Γραφείο «Ε»)
Του Νίκου Γουργιώτη

Γενική συνέλευση και εκλογές θα πραγματοποιήσει σήμερα Κυριακή, στα γραφεία του στην Αγιά, ο Κυνηγετικός Σύλλογος Αγιάς και Περιχώρων. Η συνέλευση έχει οριστεί για τις 10:00 π.μ., με θέματα: Απολογισμός έτους 2023, έγκριση προϋπολογισμού έτους 2024, έκτακτη εισφορά του συλλόγου και της Ζ’ Κ.Ο.Θ., πεπραγμένα, διεξαγωγή αρχαιρεσιών για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου και Ελεγκτικής Επιτροπής.
Η εκλογική διαδικασία θα διαρκέσει έως τις 7:00 μ.μ.
Υποψήφιοι για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο είναι οι: Γαρουφαλιάς Απόστολος του Κωνσταντίνου, Γεωργοβίτσας Ιωάννης του Δημητρίου, Δουβώρης Δημήτριος του Βασιλείου, Περδίκης Ευάγγελος του Γεωργίου, Ρήγας Θεόδωρος του Νικολάου, Ριζούλης Χρήστος του Γρηγορίου, Σαλτζίδης Χρυσοβαλάντης του Νεκταρίου, Σιμούλης Ιωάννης του Σταύρου και Χατζής Γεώργιος του Περικλή.
Υποψήφιοι για την Ελεγκτική Επιτροπή είναι οι Κούκας Γεώργιος του Αποστόλου και Κωστούλας Γεώργιος του Κωνσταντίνου.

 

Πασχαλινό παζάρι από τη «Φλόγα»
*Αύριο στην πλατεία Ταχυδρομείου

Παζάρι με πασχαλινά είδη θα πραγματοποιήσει ο Σύλλογος Γονέων Παιδιών με Καρκίνο «Φλόγα» από αύριο Δευτέρα έως και την Παρασκευή 19 Απριλίου, στην πλατεία Ταχυδρομείου. Οι ώρες λειτουργίας του είναι από τις 10 το πρωί έως τις 8 το απόγευμα, και θα περιλαμβάνει πασχαλινά δώρα, όπως λαμπάδες και άλλα. Όπως αναφέρεται από τον Σύλλογο: «Σας περιμένουμε όλους στο μπαζάρ για να ενισχύσουμε τη «Φλόγα», αλλά και να κάνετε τις πασχαλινές σας αγορές!».

 

Ενημέρωση κατοίκων παρακάρλιων χωριών για τα κουνούπια
*Αύριο στην Αμυγδαλή του Δήμου Αγιάς

ΑΓΙΑ (Γραφείο «Ε»)

Ενημέρωση του γενικού πληθυσμού των παρακάρλιων κοινοτήτων για την καταπολέμηση των κουνουπιών θα πραγματοποιηθεί αύριο Δευτέρα 15 Απριλίου και ώρα 13:00, στο Πνευματικό Κέντρο της Κοινότητας Αμυγδαλής του Δήμου Αγιάς. Εισηγητής θα είναι ο γεωπόνος και τεχνικός διευθυντής της εταιρείας «Οικοανάπτυξη Α.Ε.» Νίκος Λάζος. Παρών στην ενημέρωση θα είναι ο αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλίας σε θέματα Υγείας Ευάγγελος Αποστόλου, καθώς και ο συντονιστής - επιβλέπων του προγράμματος καταπολέμησης κουνουπιών, ιατρός δημόσιας Υγείας Νικόλαος Κανελλόπουλος.


Ενημέρωση για τον Βιολογικό Νίκαιας
Την Τρίτη 16 ΑπριλίουΟ Δήμος Κιλελέρ από κοινού με τη Δ.Ε.Υ.Α. Κιλελέρ θα πραγματοποιήσουν συνάντηση - ενημέρωση για το έργο του Βιολογικού Καθαρισμού του οικισμού Νίκαιας, μεθαύριο Τρίτη 16 Απριλίου 2024 και ώρα 20:00 στο Πολιτιστικό Κέντρο Νίκαιας. Στη συνάντηση θα γίνει ενημέρωση για τη διαδικασία σύνδεσης με το δίκτυο αποχέτευσης λυμάτων, τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, καθώς και για τη δυνατότητα επιδότησης του κόστους εργασιών σύνδεσης και του μηχανολογικού εξοπλισμού.

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass