Κηδεύτηκε η Λαρισαία αστυνομικός Μαρία Κορώνη

ΣΕ ΚΛΙΜΑ ΕΝΤΟΝΗΣ ΣΥΓΚΙΝΗΣΗΣ

Δημοσίευση: 18 Απρ 2024 13:05

Σε κλίμα έντονης συγκινησιακής φόρτισης και παρουσία πλήθος συναδέλφων της και συμπολιτών τελέστηκε στον Ιερό Κοιμητηριακό Ναό Αναστάσεως του Λαζάρου η κηδεία της Λαρισαίας αστυνομικού Μαρίας Κορώνη, η οποία έφυγε αναπάντεχα από τη ζωή την περασμένη Κυριακή.

Στην αστυνομικό ψυχολόγο της ΓΕΠΑΔ Θεσσαλίας αποδόθηκαν οι προβλεπόμενες τιμές για εν ενεργεία Ανώτερο Αξιωματικό, από Τιμητικό άγημα και τη μουσική της Ελληνικής Αστυνομίας (Β. Ελλάδος, έδρα Θεσσαλονίκη) και από αντιπροσωπεία Αξιωματικών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λαρίσης, με επικεφαλής τον Γενικό Περιφερειακό Αστυν. Διευθυντή κ. Θωμά Καρανάσιο και τον Αστυνομικό Διευθυντή Λάρισας κ. Αγάπιο Χαρακόπουλο. Τον αρχηγό του Σώματος εκπροσώπησε ο Επιτελάρχης, Αντιστράτηγος κ. Μαντζιώκας Αστέριος. Όλοι τους συλλυπήθηκαν την οικογένειά της και ιδιαίτερα τον πατέρα της ε.α. Στρατηγό της ΕΛ.ΑΣ. Αντώνη Κορώνη.
Εμπνευσμένος ο λόγος του Μητροπολίτου Λαρίσης και Τυρνάβου, Σεβασμιότατου κ. Ιερωνύμου, ο οποίος αναφέρθηκε - εκτός των άλλων- και στην άριστη συνεννόηση και συνεργασία σε θέματα καθ’ ύλην αρμοδιότητος της κεκοιμημένης ψυχολόγου Αξιωματικού, με έμφαση στην πέραν του καλώς εννοουμένου καθήκοντος προσφορά της, ιδίως στη δύσκολη περίοδο του τραγικού δυστυχήματος των Τεμπών, όπου η Μαρία -εκ καθήκοντος - ήταν παρούσα, βοηθώντας συγγενείς και εργαζόμενους στον τόπο του συμβάντος κ.α.
Σύμφωνα με τον πρώην πρόεδρο της ΕΑΛ Σωτήρη Μουντζούρη «η Μαρία κατέλειπε μνήμη αγαθή, ως Αξιωματικού, Επιστήμονος που προσέφερε φιλοτίμως και με πολλή αγάπη - στον συνάνθρωπο και στον Αστυνομικό συνάδελφο- τις υπηρεσίες της, καθώς και ως συζύγου, Μητέρας και συναδέλφου Αστυνομικού που της διέκρινε η αγάπη, η απλότητα και η καλοσύνη. Εκφράζουμε συλλυπητηρίους ευχάς στην οικογένειά της (σύζυγο και μικρό υιό της Χριστόφορο), γονείς και αδελφό. Αιωνία της η μνήμη, ο Θεός να αναπαύει την ψυχήν αυτής μετά των δικαίων πάντων».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass