Εκτενής συζήτηση για τα προβλήματα των νέων

*Στη συνάντηση της υφυπουργού Σοφίας Ζαχαράκη με την ΟΝΝΕΔ Λάρισας *Οργανώνεται εκδήλωση για τη βία των εφήβων

Δημοσίευση: 21 Απρ 2024 13:21

Με τη νεολαία της Νέας Δημοκρατίας στη Λάρισα συναντήθηκε χθες το πρωί σε κεντρικό καφέ της πόλης, η υπουργός Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας κ. Σοφία Ζαχαράκη. Η συζήτηση που είχε με τα μέλη της ΟΝΝΕΔ κινήθηκε γύρω από τις ευρωεκλογές, το πολιτικό κλίμα, την πρόταση της ΟΝΝΕΔ για το δημογραφικό, αλλά και τα μέτρα που λαμβάνονται για τη στήριξη των νέων και των οικογενειών.

Ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Λάρισας κ. Χρήστος Μαϊμουλιώτης δήλωσε στην «Ε», σχετικά με τη συνάντηση: «Είχαμε μια πολύ γόνιμη και ουσιαστική συζήτηση με την κ. Ζαχαράκη, η οποία άκουσε τους προβληματισμούς και τις ανησυχίες μας και έδωσε τεκμηριωμένες απαντήσεις σε όλα τα θέματα που τέθηκαν. Μεταφέραμε το πολιτικό κλίμα που επικρατεί στον νομό Λάρισας, ενόψει ευρωεκλογών και την ανάγκη να κατανοήσει ο κάθε ψηφοφόρος τη σημαντικότητα της ψήφου του. Τονίσαμε τα προβλήματα που απασχολούν την τοπική κοινωνία, όπως οι πλημμύρες, η ακρίβεια και η ανάγκη στήριξης στους νέους εργαζόμενους και στους νέους γονείς. Η Υπουργός, με τη σειρά της, μας παρουσίασε τις πρωτοβουλίες και τις κινήσεις της κυβέρνησης, για την επίλυση ενός μεγάλου ποσοστού των προβλημάτων που υπάρχουν και δεσμεύτηκε να ξαναέρθει στη Λάρισα, για μια νέα εκδήλωση για τη βία των εφήβων».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass