Σύμπραξη τριών Επιμελητηρίων για ανασυγκρότηση της Θεσσαλίας

* ΟΡΓΑΝΩΝΟΥΝ ΗΜΕΡΙΔΑ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

Δημοσίευση: 23 Απρ 2024 13:20

Το ΓΕΩΤ.Ε.Ε./Κ.Ε., το ΤΕΕ/ΤΚΔΘ και το ΟΕΕ Π.Τ. Θεσσαλίας, οργανώνουν ημερίδα με θέμα «Θεσσαλία: Ανασυγκρότηση με συνεργασία-τεχνογνωσία-σχέδιο-προοπτική», σήμερα Τρίτη 23 Απριλίου και ώρα 18:00, στο ξενοδοχείο «Imperial» στη Λάρισα.

Στόχος της ημερίδας είναι η έναρξη και προώθηση ουσιαστικού διαλόγου και η διεξαγωγή χρήσιμων συμπερασμάτων, καθώς και η ανάδειξη των τεχνοκρατικών διαστάσεων, στο πλαίσιο της προσπάθειας ανασυγκρότησης της Θεσσαλίας.
Το πρόγραμμα της ημερίδας έχει ως εξής: 18:00-18:30 προσέλευση, 18:30-18:50 εναρκτήριες ομιλίες από τους κ.κ. Ντογγούλη Δημήτριο, πρόεδρο ΓΕΩΤΕΕ/ΚΕ, Παπαγεωργίου Νικόλαο, πρόεδρο ΤΕΕ/ΤΚΔΘ, Κοτσιμπογεώργο Ηλία, πρόεδρο ΟΕΕ Π.Τ. Θεσσαλίας.
18:50-19:10 Ομιλία με θέμα: «Ανέφικτη η ανασυγκρότηση της Θεσσαλίας χωρίς ενιαίο και ρεαλιστικό σχέδιο-(απαιτούμενα έργα-υποδομές και δράσεις) από τον κ. Γκούμα Κώστα, γεωπόνο, τ. πρόεδρο ΓΕΩΤΕΕ Κεντρικής Ελλάδος, τ. διευθυντή Εγγείων Βελτιώσεων Ν. Λάρισας.
19:10-19:20 Ομιλία «Πλημμύρες και ξηρασία στη Θεσσαλία: το έργο του ΤΕΕ Κεντρικής και Δυτικής Θεσσαλίας» από τη Σταυρούλα Τσιτσιφλή, δρ. χημικό μηχανικό, συντονίστρια μόνιμης επιτροπής Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής ΤΕΕ Κεντρικής και Δυτικής Θεσσαλίας.
19:20-19:30 Ομιλία «Τα δεδομένα πίσω από τη νέα RIS3 της Θεσσαλίας» από τον Ιωάννη Τόλια, δρ. ηλεκτρολόγο Μμηχανικό, συντονιστή μόνιμης επιτροπής ΕΣΠΑ Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων ΤΕΕ/ΤΚΔΘ.
19:30-19:50 Ομιλία «Ανασυγκρότηση της Θεσσαλίας-η οικονομική προσέγγιση» από τον Παναγιώτη Λιαργκόβα, πρόεδρο του Κέντρου Προγραμματισμού και Οικονομικών Ερευνών (ΚΕΠΕ), καθηγητή Πανεπιστημίου Πελοποννήσου.
19:50-20:50 Tοποθετήσεις φορέων.
20:50-21:00 Συμπεράσματα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass