Η εκπαίδευση βασικός πυλώνας για το ΠΑΣΟΚ

ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΕ ΤΟΜΕΑΡΧΗ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

Δημοσίευση: 23 Απρ 2024 17:10

Η πρόταση νόμου του ΠΑΣΟΚ για την παιδεία και για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι νέοι στη σημερινή εποχή συζητήθηκαν στην πολιτική εκδήλωση που διοργάνωσαν χθες βράδυ στο Μετροπόλ η Νομαρχιακή Επιτροπή και η Δημοτική Οργάνωση Λάρισας ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής.

Στην ομιλία της η γραμματέας του Κινήματος, βουλευτής ΠΑΣΟΚ Λάρισας Ευαγγελία Λιακούλη, ανέφερε ότι «το ΠΑΣΟΚ συνεχίζει σε όλη τη χώρα την εκστρατεία ενημέρωσης της κοινής γνώμης για σημαντικά ζητήματα, ενημερώνοντας και συζητώντας με τους πολίτες τις βασικές αρχές και θέσεις. Η εκπαίδευση και το δημόσιο σχολείο είναι ένα σοβαρό ζήτημα που πρέπει να απασχολεί την κοινωνία. Εμείς στο ΠΑΣΟΚ δώσαμε σκληρή μάχη απέναντι στα κυβερνητικά σχέδια που ήθελαν να παρουσιάσουν τα ιδιωτικά κολλέγια ως μία αναπτυξιακή κίνηση που θα αλλάξουν τα εκπαιδευτικά δεδομένα στη χώρα. Αντισταθήκαμε και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε απέναντι σε κάθε τι μη αναπτυξιακό για τη χώρα. Έχουμε τη δική μας πρόταση, το δικό μας μοντέλο διοίκησης και σε ανοιχτή επικοινωνία με τους πολίτες το συνδιαμορφώνουμε».
Από την πλευρά του, ο τομεάρχης Παιδείας του ΠΑΣΟΚ, βουλευτής Κιλκίς Παραστατίδης, υποστήριξε ότι «η εκπαίδευση, μαζί με την υγεία, είναι δύο βασικοί πυλώνες στους οποίους επενδύει πολλά το Κίνημα, διαμορφώνοντας μαζί με τους πολίτες τις δικές του προτάσεις. Η αποψινή εκδήλωση, αφιερωμένη στην Παιδεία, είναι η πρώτη που διοργανώνουμε στη χώρα, μετά το σχετικό κυβερνητικό νομοσχέδιο.
Στην εκδήλωση μίλησαν, επίσης, ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής Νικόλαος Τσιλιμίγκας και ο συντονιστής του Δικτύου Νεολαίας ΠΑΣΟΚ και υποψήφιος ευρωβουλευτής Γιώργος Τσούμας, καθώς και ο υπεύθυνος Παιδείας της Ν.Ε. του Κινήματος Θόδωρος Νταφούλης. Όλοι τους υποστήριξαν ότι στις ευρωεκλογές θα επιτευχθεί ο στόχος του ΠΑΣΟΚ, που είναι η δεύτερη θέση, με ένα σημαντικό εκλογικό ποσοστό, το οποίο θα αναγάγει το Κίνημα σε μία μαχητική, αξιόλογη αξιωματική αντιπολίτευση, που εκτός της πατριωτικής κριτικής που θα ασκήσει στην κυβέρνηση, θα καταθέτει διαρκώς τις αναπτυξιακές κυβερνητικές προτάσεις του.
Γ.Ρ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass