Συνέλευση Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Θεσσαλίας

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 26 ΜΑΪΟΥ

Δημοσίευση: 23 Απρ 2024 16:20

Ετήσια τακτική γενική συνέλευση συγκαλεί την Κυριακή 26 Μαΐου και ώρα 9:30 π.μ., στην αίθουσα «Κυνηγός & Φύση», (Τσίρκα 8) στη Λάρισα, το Διοικητικό Συμβούλιο της Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Θεσσαλίας.

Αναλυτικότερα τα θέματα της ημερήσιας διάταξης είναι τα εξής: Πεπραγμένα, ενημέρωση για την εξέλιξη και το μέλλον του κυνηγιού, έγκριση Απολογισμού 2023 - Προϋπολογισμού 2024, ασφάλιση μελών κυνηγετικών Συλλόγων για την κυνηγετική περίοδο 2024-2025, απόφαση επιβολής έκτακτης εισφοράς, ανανέωση εντολής για πρόσληψη θηροφύλακα, υπαλλήλων, αγορά και εκποίηση αυτοκινήτων, εισηγήσεις – προτάσεις και διεξαγωγή αρχαιρεσιών για την ανάδειξη Διοικητικού Συμβουλίου και Ελεγκτικής Επιτροπής.
Σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 4, παρ. 3 του Καταστατικού της Ομοσπονδίας, κάθε σύλλογος δικαιούται μία ψήφο ανά 2.000 μέλη, σύλλογος που έχει λιγότερα από 2.000 μέλη δικαιούται και αυτός μία ψήφο. Κάθε σύλλογος εκπροσωπείται στη Γενική Συνέλευση με τόσα μέλη όσοι και οι ψήφοι αυτού. Σε περίπτωση μη πραγματοποίησης της Γενικής Συνέλευσης κατά την ανωτέρω ημερομηνία λόγω έλλειψης απαρτίας, η Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί στις 2 Ιουνίου 2024, σύμφωνα με το άρθρο 5 παρ. 7 του Καταστατικού της Ομοσπονδίας, την ίδια ώρα, στον ίδιο τόπο και με τα ίδια θέματα της ημερήσιας διάταξης. Σύμφωνα με το άρθρο 21, παρ. 1 του Καταστατικού της Ομοσπονδίας, οι αιτήσεις των υποψηφίων για την κατάρτιση του πίνακα πρέπει να υποβληθούν από τους ενδιαφερόμενους στην Ομοσπονδία μέχρι τη Δευτέρα 13 Μαΐου και ώρα 1:00 μεσημβρινή, στα γραφεία της Ομοσπονδίας (Παναγούλη 25, 5ος όροφος), στη Λάρισα.
Τα απαραίτητα δικαιολογητικά για το αξίωμα του Δ.Σ. και της Ελεγκτικής Επιτροπής είναι τα εξής: Αίτηση ενδιαφερομένου. Βεβαίωση του οικείου συλλόγου ότι είναι μέλος αυτού και ότι είναι κάτοχος άδειας θήρας τουλάχιστον επί πενταετία. Βεβαίωση ότι είναι κάτοχος Γυμνασίου ή ισοτίμου σχολής ή αντίγραφο αυτού. Υπεύθυνη δήλωση του Ν.1599/86 ότι κατέχουν όλα τα λοιπά νόμιμα προσόντα που ορίζει το άρθρο 7 του Καταστατικού της Ομοσπονδίας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass