Ο οικοδόμος Νικ. Ταλαχούπης υποψήφιος με την ΑΝΤΑΡΣΥΑ

ΣΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΙΟΥΝΙΟΥ

Δημοσίευση: 24 Απρ 2024 14:16

Ο οικοδόμος και μέλος του Δ.Σ. Συνδικάτου Οικοδόμων Λάρισας Νικόλαος Ταλαχούπης κατέρχεται ως υποψήφιος ευρωβουλευτής με το ψηφοδέλτιο της ΑΝΤΑΡΣΥΑ.
Όπως σημειώνεται από την ΑΝΤΑΡΣΥΑ, «το ψηφοδέλτιο απαρτίζεται από αγωνίστριες και αγωνιστές, εργάτες και εργάτριες, νέους και νέες, εργαζομένους στην επισφάλεια, αυτοαπασχολούμενους και συνταξιούχους. Ανθρώπους των γραμμάτων, της επιστήμης και της τέχνης, ερευνητές και διανοούμενους. Ανένταχτους και μέλη των οργανώσεων του μετώπου.

Εκλεγμένους συνδικαλιστές σε εργατικά σωματεία και δευτεροβάθμια όργανα με ταξικά σχήματα, δημοτικούς συμβούλους και πρώην περιφερειακούς συμβούλους από αριστερές ριζοσπαστικές, αντικαπιταλιστικές κινήσεις περιφερειών και πόλεων. Ενεργούς/-ές στο εργατικό, φοιτητικό, νεολαιίστικο, αντιπολεμικό, αντιφασιστικό, αντιρατσιστικό, οικολογικό, γυναικείο, ΛΟΑΤΚΙ+ και συνταξιουχικό κίνημα. Μέλη τοπικών συλλογικοτήτων, εργατικών λεσχών, λαϊκών συνελεύσεων, επιτροπών αγώνα για την προστασία του περιβάλλοντος και των δημόσιων χώρων, πρωτοβουλιών ενάντια στους πλειστηριασμούς και τις εξώσεις.
Το ψηφοδέλτιο αποτυπώνει την πολιτική δράση και ιστορία της κομμουνιστικής επαναστατικής αριστεράς, τις δυνατότητες ευρύτερης συσπείρωσης και στήριξης του μετώπου της αντικαπιταλιστικής, επαναστατικής, κομμουνιστικής αριστεράς και της ριζοσπαστικής οικολογίας.
Την παρέμβαση σε κλάδους, περιοχές, κινήματα σε όλα τα πεδία. Τη δικτύωση με κατοίκους χωρών του εξωτερικού και την παλαιστινιακή κοινότητα στη χώρα μας.
Με τη συμμετοχή ταυτόχρονα πολιτικών στελεχών όλων των γενιών των μεγάλων αγώνων του λαού μας και τον αέρα της νέας γενιάς.
Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ δίνει με αισιοδοξία και αποφασιστικότητα τη μάχη των ευρωεκλογών, με στόχο να συσπειρώσει τον μαχόμενο κόσμο του κινήματος και της αριστεράς, να εκφράσει το ρεύμα της καταδίκης της πολιτικής της κυβέρνησης, της ακροδεξιάς και του φασισμού, την αντιπαράθεση με τη συναίνεση των αστικών κομμάτων και την εναντίωση στην Ε.Ε., με τα μάτια στην επόμενη μέρα».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass