«Κανονικά οι ταφές τις Κυριακές στα Κοιμητήρια της Λάρισας»

ΔΗΛΩΣΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ ΘΑΝ. ΜΑΜΑΚΟΣ

Δημοσίευση: 26 Απρ 2024 13:08

Κανονικά, ως είχε, θα γίνεται η λειτουργία των κοιμητηρίων της Λάρισας, κατά τις Κυριακές και τις αργίες -δηλαδή θα γίνονται οι ενταφιασμοί-, μετά από τη σχετική παρέμβαση του δημάρχου Λαρισαίων, κ. Θανάση Μαμάκου, στο χθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο Λαρισαίων.

Το θέμα συζητήθηκε μετά από σχετική ερώτηση που κατέθεσε ο δημοτικός σύμβουλος της «Συμπαράταξης Λαρισαίων» Γιώργος Ζαούτσος, αναφορικά με την ανακοίνωση που εξέδωσε πρόσφατα ο Δήμος Λαρισαίων, σύμφωνα με την οποία προσωρινά θα σταματούσαν να γίνονται ταφές τις Κυριακές και τις αργίες.
Ο κ. Μαμάκος στην τοποθέτησή του τόνισε, μεταξύ άλλων, τα εξής:
«Υπάρχουν θέματα που καλό θα ήταν να μην μπαίνουν στον μύλο της αντιπολιτευτικής σκοπιμότητας. Κινηθήκαμε με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους συμπολίτες μας και με σεβασμό στην ιδιαιτερότητα των στιγμών. Δε θέλαμε να προσθέσουμε επιπλέον προβλήματα τη στιγμή του θρήνου και της θλίψης.
Προβλήματα υπάρχουν και θα υπάρξουν και στο κοντινό μέλλον, λόγω έλλειψης προσωπικού, λόγω συνταξιοδοτήσεων, λόγω αδυναμίας προσλήψεων, λόγω λαθών που έχουν γίνει. Αυτά, όμως, μπορούν και πρέπει να λυθούν. Και θα λυθούν.
Ταυτόχρονα ανοίξαμε τον διάλογο με όλους τους εμπλεκόμενους, προκειμένου άμεσα να δοθούν απαντήσεις στα προβλήματα και να προγραμματίσουμε την ορθή λειτουργία των κοιμητηρίων, χωρίς προσκόμματα.
Ανέλαβα προσωπικά την ευθύνη για αυτό και μπορώ να σας πω ότι για το επόμενο διάστημα η λειτουργία των κοιμητηρίων θα συνεχιστεί όπως είχε.
Στον νέο κανονισμό λειτουργίας των κοιμητηρίων, που θα έρθει σύντομα, μετά την ολοκλήρωση του διαλόγου, θα συζητήσουμε αναλυτικά όλες τις παραμέτρους του θέματος.
Θα συνιστούσα ψυχραιμία και αναζήτηση άλλων θεμάτων για εικονική αντιπολίτευση».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass