Δράσεις για θέματα εξαρτήσεων

*ΑΥΡΙΟ ΣΤΗ ΝΙΚΑΙΑ *ΑΠΟ ΚΙΝΗΤΗ ΜΟΝΑΔΑ ΤΟΥ ΚΕΘΕΑ «ΕΞΟΔΟΣ»

Δημοσίευση: 16 Μαϊ 2024 14:21

Η Κινητή Μονάδα Περιφέρειας Θεσσαλίας του ΚΕΘΕΑ «Εξοδος» σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Κιλελέρ και το Κέντρο Κοινότητας Δήμου Κιλελέρ, θα πραγματοποιήσει δράσεις ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης του κοινού σε θέματα εξαρτήσεων αύριο Παρασκευή 17 Μαϊου, τις ώρες 10.00 – 13.00 στην πλατεία της Νίκαιας.

Το Κέντρο Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων, αποτελεί το μεγαλύτερο δίκτυο υπηρεσιών απεξάρτησης και κοινωνικής ένταξης στη χώρα μας. Η Κινητή Μονάδα συνεργάζεται με όλους τους δημόσιους τοπικούς φορείς και τοπικές κοινότητες και διοργανώνει ενημερωτικές και επιμορφωτικές δράσεις που απευθύνονται τόσο στον πληθυσμό των εξαρτημένων όσο και στο ευρύ κοινό (ομιλίες, ενημερωτικά περίπτερα, συμμετοχή σε εκδηλώσεις και σε οργανωμένες δράσεις, οργάνωση και συμμετοχή σε επιμορφωτικά σεμινάρια) σε όλη την Περιφέρεια Θεσσαλίας με βασικό στόχο την πρόληψη και την αντιμετώπιση των εξαρτήσεων. Παράλληλα τα εξειδικευμένα στελέχη της μέσω του “streetwork” έχουν ως στόχο την προσέγγιση και την υποστήριξη των εξαρτημένων ατόμων που βρίσκονται στον δρόμο.
Η λειτουργία της Κινητής Μονάδας Περιφέρειας Θεσσαλίας του ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ με έδρα τη Λάρισα εντάσσεται στον Άξονα Προτεραιότητας «Δράσεις ενίσχυσης της Κοινωνικής Συνοχής και αντιμετώπισης της φτώχειας» του Ε.Π. «Περιφερειακό επιχειρησιακό πρόγραμμα Θεσσαλίας 2021 – 2027» και χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (ΕΚΤ).
Το Κέντρο Κοινότητας Δήμου Κιλελέρ εντάσσεται στο Πρόγραμμα «Θεσσαλία 2021-2027» και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (ΕΚΤ+).
Όλες οι υπηρεσίες παρέχονται δωρεάν και χωρίς λίστες αναμονής.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
Μείνε μαζί μας
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass