Αποστολή μαθητών στην Κύπρο

ΤΟΥ 16ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ - ΣΤΟ Α’ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΞΥΛΟΦΑΓΟΥ

Δημοσίευση: 16 Μαϊ 2024 14:51

Μία εβδομάδα ζεστής φιλοξενίας, ανταλλαγής γνώσεων, πρακτικών και αλληλεπίδρασης βίωσαν οι εκπαιδευτικοί Δώρα Γκανάβα, υποδιευθύντρια, Ελευθερία Γαλάτου, Γεωργία Μπουργάνη και ο Σωτήρης, ο Γιάννης, ο Θωμάς κι ο Γιώργος, μαθητές της Στ’ τάξης του 16ου Δημ. Σχολείου Λάρισας στο πλαίσιο του Προγράμματος Erasmus,

με τίτλο: «Empowering Quality Education through Inclusiveness, Innovation, Technology and Internationalisation», στο Α’ Δημοτικό Σχολείο Ξυλοφάγου της Κύπρου. Ήταν ένα μάθημα συμπερίληψης πέρα από τα γνώριμα πλαίσια της σχολικής αίθουσας και του καθημερινού σχολικού περιβάλλοντος για τους εκπαιδευτικούς και τους μαθητές, οι οποίοι αφού παρουσίασαν το σχολείο και την πόλη, ταξίδεψαν στην ιστορία του νησιού, γνώρισαν τη γεωγραφία, τις παραδόσεις, τα έθιμα, τη γαστρονομία και την κουλτούρα της αγαπημένη μας Κύπρου.
Με στοχευμένες επισκέψεις - ξεναγήσεις κατάφεραν να εμπλουτίσουν τις γνώσεις όλων να κερδίσουν τον θαυμασμό των επισκεπτών τους και να δημιουργηθούν μεταξύ τους ισχυροί δεσμοί αλληλοεκτίμησης και φιλίας.
Μια εξαιρετικά συναρπαστική εμπειρία για τους εκπαιδευτικούς, αλλά και για τους μαθητές, που είχαν την τύχη να παρακολουθήσουν αυτό το πολυδιάστατο μάθημα, μέσω προγράμματος Erasmus.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
Μείνε μαζί μας
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass