Καθάρισαν την παραλία Ρακοπόταμου

ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ PHILOTIMO

Δημοσίευση: 22 Μαϊ 2024 14:01

Η Philotimo έχει δεσμευτεί να προσφέρει στην κοινωνία της Λάρισας και να διατηρήσει το περιβάλλον καθαρό. Φέτος το καλοκαίρι, μάλιστα, η οργάνωση επέστρεψε εθελοντικά με τον καθαρισμό της όμορφης παραλίας Ρακοπόταμου.

Η εθελοντική περιβαλλοντική δράση πραγματοποιήθηκε προχθές Δευτέρα 20 Μαΐου, σε συνεργασία με την Οργάνωση Philotimo Med Abroad Experience, την οποία εκπροσωπούν δύο εθελοντές Ιατρικής, μαζί με τον κ. Σταύρο Σιδεράκη, τον πρόεδρο της Philotimo Med Abroad, και το Κέντρο Φιλοξενίας Ασυνόδευτων Ανηλίκων του ΚΕΑΝ, που φιλοξενεί ασυνόδευτους πρόσφυγες στη Λάρισα από τον Νοέμβριο του 2019.
Συγκεκριμένα, η δραστηριότητα αφορούσε τον συλλογικό καθαρισμό της παραλίας του Ρακοπόταμου. Στη δράση θα συμμετείχαν 25 παιδιά με 6 καταρτισμένους συνοδούς από το προσωπικό του Κέντρου Φιλοξενίας. Σκοπός της εθελοντικής αυτής περιβαλλοντικής δράσης είναι αφενός η προσφορά στην κοινότητα και αφετέρου η ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των ωφελούμενών μας σχετικά με ζητήματα προστασίας του περιβάλλοντος.
Χορηγός σε όλη αυτήν τη δράση ήταν το Hotel Metropol στη Λάρισα.
Η Philotimo έχει δημιουργήσει μια γέφυρα των ΗΠΑ και της Λάρισας, ώστε όλοι να γνωρίσουν την ομορφιά της πόλης, τη φιλοξενία των πολιτών της, το πολύτιμο ιατρικό σύστημα και τους γιατρούς.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
Μείνε μαζί μας
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass