Στις γεωτρήσεις Μέλισσας και Αρμενίου ο Θ. Νασιακόπουλος

Δημοσίευση: 05 Σεπ 2015 12:52

 

Τα εκτελούμενα έργα που αφορούν στην αξιοποίηση γεωτρήσεων και κατασκευή δικτύου διανομής ύδατος για την εξυπηρέτηση των τοπικών κοινοτήτων Μέλισσας και Αρμενίου επισκέφθηκε ο δήμαρχος Κιλελέρ Θανάσης Νασιακόπουλος. Συγκεκριμένα ο δήμαρχος είχε τη δυνατότητα να διαπιστώσει την πρόοδο των εργασιών των δίδυμων υδατοδεξαμενών που κατασκευάζονται σε περιοχή της ΔΕ Κιλελέρ. Οι δίδυμες υδατοδεξαμενές χωρητικότητας 600 κυβικών μέτρων θα αποθηκεύουν το νερό των δύο γεωτρήσεων, η ανόρυξη των οποίων έγινε στη συγκεκριμένη περιοχή. Το έργο βρίσκεται στο στάδιο της σκυροδέτησης των δεξαμενών και η οποία σκυροδέτηση προχωράει με ικανοποιητικούς ρυθμούς. Ο Θανάσης Νασιακόπουλος, αφού έλαβε τη διαβεβαίωση από τους αναδόχους του έργου ότι και οι αγωγοί μεταφοράς ύδατος θα διεκπεραιωθούν μέσα στα προβλεπόμενα χρονοδιαγράμματα, δήλωσε ότι θα δοθεί οριστική λύση στο πρόβλημα της λειψυδρίας των χωριών με άριστης ποιότητας νερό και σε ποσότητα που θα επαρκεί πλήρως για την υδροδότηση των κατοίκων τους. Το έργο εντάχθηκε και χρηματοδοτείτε από το ΠΕΠ της Περιφέρειας Θεσσαλίας (ΕΣΠΑ 2007 – 13) και υλοποιείται από το Δήμο Κιλελέρ.

Τον δήμαρχο συνόδευαν ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ Μιλτιάδης Αραμπατζής, ο τέως δημοτικός σύμβουλος του δήμου Κιλελέρ Γιάννης Παπακανάκης και οι επιβλέποντες μηχανικοί του Δήμου Νίκος Παπαχατζής και Σταυρούλα Τάχατου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass