Η πρώτη ΔΙΣ με τον κ. Ιγνάτιο

Δημοσίευση: 07 Σεπ 2015 15:35

Συνέρχεται, από την Τετάρτη 9 έως και την Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου, η Διαρκής Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος, της 159ης Συνοδικής Περιόδου, στην οποία συμμετέχει και ο σεβασμιότατος μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιγνάτιος. Η παρούσα σύνθεση της ΔΙΣ, θα διαρκέσει έως 31/8/2016. Η σύνθεση της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος της 159ης Συνοδικής Περιόδου, είναι η ακόλουθη:

Πρόεδρος: Ο μακαριότατος αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος, μέλη οι σεβασμιότατοι μητροπολίτες: Ο Ηλείας κ. Γερμανός, Ο Μαντινείας και Κυνουρίας κ. Αλέξανδρος, Ο Άρτης κ. Ιγνάτιος, Ο Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιγνάτιος, Ο Νικαίας κ. Αλέξιος, Ο Ναυπάκτου και Αγίου Βλασίου κ. Ιερόθεος, Ο Σάμου και Ικαρίας κ. Ευσέβιος, Ο Καστορίας κ. Σεραφείμ, Ο Φλωρίνης, Πρεσπών και Εορδαίας κ. Θεόκλητος, Ο Κασσανδρείας κ. Νικόδημος, Ο Σερρών και Νιγρίτης κ. Θεολόγος, Ο Σιδηροκάστρου κ. Μακάριος.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass