Δυναμικό και ενωτικό το ψηφοδέλτιο της ΑΝΤΑΡΣΥΑ – ΕΕΚ στη Λάρισα

Δημοσίευση: 08 Σεπ 2015 19:50

Δυναμικά το παρόν και σε αυτή την κρίσιμη εκλογική μάχη για τους εργαζόμενους και το λαό δίνει η ΑΝΤΑΡΣΥΑ που παρουσίασε σήμερα το ψηφοδέλτιό της στη Λάρισα.

Στο ψηφοδέλτιο συμμετέχουν εκπρόσωπος του ΕΕΚ (Εργατικό Επαναστατικό Κόμμα) και ανένταχτοι αγωνιστές της αριστεράς και όπως τονίστηκε κατά την παρουσίαση «η ΑΝΤΑΡΣΥΑ Λάρισας συμμετέχει στην εκλογική αναμέτρηση της 20ης Σεπτέμβρη με ένα αγωνιστικό ψηφοδέλτιο που απαρτίζεται από εργαζόμενους, ανέργους, νέους επιστήμονες και εργάτες, διεκδικώντας τη στήριξη για την εργατική λαϊκή αντιπολίτευση των αγώνων, για την ανατροπή παλιών και νέων μνημονίων και όποιας κυβέρνησης προσπαθήσει να τα εφαρμόσει καθώς και για την άμεση ικανοποίηση των αιτημάτων του εργατικού και λαϊκού κινήματος

Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ δεν θα διστάσει να σταθεί δίπλα στους εργαζόμενους και στο λαό, στηρίζοντας τις διεκδικήσεις του, οργανώνοντας και συν-διαμορφώνοντας μαζί του την αναγκαία για την εποχή μας ρήξη και ανατροπή ενάντια και στις επιθέσεις των αστικών ΜΜΕ ότι η ΑΝΤΑΡΣΥΑ διαλύθηκε.

Αντίθετα, βγαίνει περισσότερο δυνατή και ενωτική, προχωρώντας δυνατά και αποφασιστικά και καλεί τους εργαζόμενους και τις εργαζόμενες, τη μαχόμενη νεολαία και την αγροτιά να στηρίζουν την εκλογική συνεργασία της ΑΝΤΑΡΣΥΑ με το ΕΕΚ και με ανένταχτους και αγωνιστές της αριστεράς».

Μιλώντας στους δημοσιογράφους, ο υποψήφιος Νίκος Ταλαχούπης τόνισε ότι «ο λαός με την ψήφο του πρέπει καταρχήν να καταδικάσει τον ΣΥΡΙΖΑ που με τις πράξεις του εξευτέλισε την αριστερά αλλά και να ανοίξει μια άλλη πορεία για την άμεση διαγραφή του χρέους, την παύση πληρωμών στους δανειστές τοκογλύφους και για την άμεση έξοδο από την ευρωζώνη, τη ρήξη και την αποδέσμευση από την Ε.Ε., έξοδο από το ΝΑΤΟ».

Από την πλευρά του, ο ανένταχτος υποψήφιος Παναγιώτης Παναγιωτίδης, ανέφερε ότι «εντάχτηκα στα ψηφοδέλτια της ΑΝΤΑΡΣΥΑ διατηρώντας τις όποιες ιδεολογικές, πολιτικές, προσωπικές μου απόψεις και παραμερίζοντας τις όποιες διαφορές που έχουμε, συμφωνώντας στο κύριο : Στην ανάγκη της αντίστασης και της ανατροπής των πολιτικών της απορύθμισης που εδώ και δεκαετίες εφαρμόζονται σε Ε.Ε. και όλο τον κόσμο».

Αναλυτικά, το ψηφοδέλτιο της ΑΝΤΑΡΣΥΑ στη Λάρισα είναι το εξής :

Αδάμου Αντώνιος – πρώην Περιφερειακός Σύμβουλος στη Θεσσαλία

Καλαντζή Δήμητρα – ειδικευόμενη γιατρός στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας

Καμπόζης Παράσχος – οικονομολόγος, μέλος του ΕΕΚ

Κωτσιόπουλος Νικόλαος – οικοδόμος συνδικαλιστής

Παναγιωτίδης Παναγιώτης – πρόεδρος του συλλόγου λογιστών Λάρισας

Παραφέστα Αναστασία (Σούλα) – συνταξιούχος της ΔΕΗ

Σιούλας Παναγιώτης – πολιτικός μηχανικός, άνεργος

Ταλαχούπης Νικόλαος – μέλος του Δ.Σ. του συνδικάτου οικοδόμων Λάρισας

Μεν. Κατσαμπέλας

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass