ΛΑΕ για Παύλο Φύσσα: Δεν ξεχνάμε…

Δημοσίευση: 17 Σεπ 2015 23:02

 

Με την ευκαιρία της συμπλήρωσης δύο χρόνων από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, η Λαϊκή Ενότητα Λάρισας εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία τονίζεται ότι «ο λαός θα τσακίσει το φασισμό».

Αναλυτικά, στην ανακοίνωση τονίζονται τα εξής :

«Σήμερα Παρασκευή 18 Σεπτέμβρη συμπληρώνονται δύο χρόνια από τη στυγερή δολοφονία του Παύλου Φύσσα από τα τάγματα εφόδου της νεοναζιστικής Χρυσής Αυγής.

Δεν ξεχνάμε τη δράση της ναζιστικής συμμορίας της Χρυσής Αυγής, τις δολοφονίες μεταναστών όπως ο Σαχζάντ Λουκμάν, τις εκατοντάδες επιθέσεις και τραυματισμούς πολιτών και μεταναστών, ακριβώς αυτά για τα οποία σήμερα κάθονται στο εδώλιο του κατηγορουμένου. Προσπαθούν να παρουσιαστούν ως δήθεν νόμιμο κόμμα που διώκεται άδικα από το κατεστημένο, αλλά στην πραγματικότητα είναι μια συμμορία τραμπούκων και νοσταλγών του ναζισμού.

Δεν ξεχνάμε ότι η Χρυσή Αυγή έδρασε σαν τσιράκι και μπράβος των εργοδοτών και των βιομηχάνων, στήριξε τα συμφέροντα των εφοπλιστών, έφτιαξε εργοδοτικά σωματεία και υποστηρίζει ανοιχτά την παραμονή στη φυλακή της ευρωζώνης.

Δεν ξεχνάμε ότι βασικός στόχος της Χρυσής Αυγής είναι οι φτωχοί, οι κατατρεγμένοι, οι αγωνιστές και οι οργανώσεις της Αριστεράς και του λαϊκού κινήματος. Είναι δύναμη ανοιχτά συστημική.

Γι’ αυτό και καλούμε τους εργαζομένους και τη νεολαία να μαυρίσουν τη Χρυσή Αυγή στις εκλογές, μαζί με τα άλλα μνημονιακά κόμματα και να διώξουν το φασισμό από τις γειτονιές, τα σωματεία και τα σχολεία.

Ο λαός έχει και μνήμη και γνώση. Πολέμησε το ναζισμό. Σήμερα θα πολεμήσει και τα μνημόνια και το φασισμό».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass