Δράσεις του Συλλόγου Ρουμελιωτών Λάρισας

Δημοσίευση: 18 Ιαν 2014 13:19 | Τελευταία ενημέρωση: 22 Σεπ 2015 12:47

Ο Σύνδεσμος Ρουμελιωτών νομού Λάρισας "Ο Αθανάσιος Διάκος"  έχει προγραμματίσει τις εξής εκδηλώσεις: Την  Κυριακή 26 Ιανουαρίου  στις 7.30μμ θα γίνει η ετήσια συνεστίαση στο  "Παραμύθι" (Λ.Κατσωνη 8 τηλ.2410 283621) με ζωντανή μουσική. Την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου θα γίνει ημερήσια εκδρομή στην Ιστορική Ιερά  Μονή Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου στο Ζαρκο Τρικάλων, Πύλη, Πόρτα Παναγιά, Νερόμυλο, Ελάτη, Περτουλι (χιονοδρομικό κέντρο), Νεραιδοχωρι, με γεύμα  στην Ελάτη, Ιπποφορβείο (Λαζαρινα), Τρίκαλα, Λάρισα.

Την Πέμπτη 1 έως το Σάββατο 3 Μαΐου θα γίνει τριήμερη εκδρομή στη βυζαντινή Οχρίδα (ΠΓΔΜ).  Το Σάββατο 15 έως την Κυριακή 16 Ιουνίου θα γίνει διήμερη εκδρομή στη Ρεντίνα (Ιερά Μονή, Μουσείο), Φουρνα, Καρπενήσι (διανυκτέρευση), Κορυσχαδες, Μικρό και Μεγάλο Χωριό, Ιερά Μονή Προυσου, Λαμία, Λάρισα.

Επίσης, την Πέμπτη 30 Ιανουαρίου στις 6μμ στα γραφεία του Συνδέσμου (28ης Οκτωβρίου και Μπασδεκη 6,κοντα στον ΟΣΕ τηλ.2410 280121) θα πραγματοποιηθεί από την "Επιμόρφωση Ζωής" η συνέχεια του σεμιναρίου "Πρώτων Βοηθειών", αυτή τη φορά με θέμα "Καρδιοπνευμονική Αναζωογόνηση"(ΚΑΡΠΑ), με επίδειξη και εκπαίδευση σε κούκλες (είσοδος ελεύθερη, θα χορηγηθούν βεβαιώσεις συμμετοχής).

Ο Σύνδεσμος Ρουμελιωτών προγραμματίζει σε χώρο της πόλης  μουσικοθεατρικη εκδήλωση για την 25η Μαρτίου, που θα ανακοινωθεί δια του Τύπου. Παράλληλα ετοιμάζει χορευτική ομάδα γυναικών με εκπαίδευση και πρόβες στο ΚΕΛΕ (Κέντρο Λαογραφικών Ερευνών). Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι τέλους Ιανουαρίου στα μέλη του ΔΣ του Συνδέσμου: Ν.Σκεντερης, πρόεδρος (τηλ.2413502705, email:nskenter@med.uth.gr) Ι. Μαμαλουδης αντιπρόεδρος, Ε. Γκλετσου γραμματέας, Γ. Λιανού ταμίας, Γ. Μαργαρίτης έφορος. Τέλος, ο Σύνδεσμος κυκλοφόρησε καλαίσθητο ημερολόγιο τοίχου για το 2014. 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass