Πρόσκληση των Ανένταχτων Δημοκρατικών Πολιτών Λάρισας

Δημοσίευση: 24 Ιαν 2014 9:30 | Τελευταία ενημέρωση: 22 Σεπ 2015 12:54

Από τη  Συντονιστική Επιτροπή της κίνησης  Ανένταχτων Δημοκρατικών Πολιτών Λάρισας σημειώνεται πως «στην κοινή διακήρυξη που συνυπογράφουμε οι  4 αυτοδιοικητικές κινήσεις διατυπώνεται με σαφήνεια  η κοινή μας επιδίωξη για άμεση και ενεργή συμμετοχή των συμπολιτών μας στο σχεδιασμό του Προγράμματος  και ακολούθως στην υλοποίησή του από τη νέα δημοκρατική δημοτική αρχή  με τη συνεργασία των αρμόδιων κοινωνικοοικονομικών φορέων της πόλης.

Για την προώθηση των στόχων της διακήρυξης και του συλλογικού εγχειρήματος συνεργασίας προτείνουμε και προσκαλούμε σε κοινή σύσκεψη σήμερα Παρασκευή στις 7 μ.μ. στο ξενοδοχείο Μετροπόλ των μελών των Συντονιστικών Επιτροπών των 4 αυτοδιοικητικών κινήσεων και όσων  μελών των αυτοδιοικητικών κινήσεων θέλουν να συμμετάσχουν στις  Ομάδες Εργασίας για Προγραμματική τεκμηρίωση στους θεματικούς τομείς: Πολιτισμού, Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Περιβάλλοντος, Αξιοποίησης ανοιχτών δημοκρατικών θεσμών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, Βιώσιμης Ανάπτυξης.

Οι εργασίες των εθελοντών των Ομάδων Εργασίας (στις οποίες να συμμετέχουν υποχρεωτικά τα μέλη των συντονιστικών επιτροπών και οι ενδιαφερόμενοι για επικεφαλείς) να ολοκληρωθούν μέσα Φεβρουαρίου και να παρουσιαστούν οι προγραμματικές προτάσεις σε δημόσια εκδήλωση από τους συμμετέχοντες και συζήτηση με τους πολίτες της Λάρισας για οριστικοποίησή τους.

Ακολούθως εντός του τελευταίου 10ημέρου του Φεβρουαρίου να κατατεθούν οι Υποψηφιότητες των ενδιαφερομένων με ταυτόχρονη δέσμευσή τους ότι θα συνεχίσουν το Συλλογικό εγχείρημα με όρους συνεχούς συμμετοχής των ενεργών συμπολιτών μας στο πλαίσιο της διακήρυξης και του κοινού μας προγράμματος» καταλήγει η ανακοίνωση που υπογράφουν οι: Γερασοπούλου Μαρία, Εμμανουήλ Γιώργος, Μπόνιας Νίκος, Παπανώτας Στέφανος και Τσιάρας Βασίλης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass