Γραφείο στήριξης δημοτών στον Αμπελώνα

Δημοσίευση: 24 Ιαν 2014 18:54 | Τελευταία ενημέρωση: 22 Σεπ 2015 12:55

 

 

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)
Του Κώστα Τσόλα

 Λειτουργεί πλέον  και στην Δημοτική Ενότητα  Αμπελώνα  του Δήμου Τύρναβου γραφείο στήριξης για την μέριμνα των ευπαθών κοινωνικών ομάδων σε συνεργασία με τα τοπικά συμβούλια και τις  εκκλησιαστικές ενορίες δίκτυο υποστήριξης συμπολιτών  με ενίσχυση τροφίμων  στους δικαιούχους και λειτουργία τράπεζας ρουχισμού.

 Επίσης από το γραφείο θα  γίνεται υποστήριξη ατόμων ΑμΕΑ σε θέματα  καταγραφής αυτών, ενημέρωσης-πληροφόρησης πού αφορούν τα δικαιώματα τους και τα επιδόματα πού δικαιούνται, για φορολογικές απαλλαγές  καθώς και εξυπηρέτηση τους με δημόσιους και ιδιωτικούς φορείς.

 Ακόμα, μέσω του γραφείου θα υπάρχει η δυνατότητα σε όσους συμπολίτες έχει κοπεί το ρεύμα από τη ΔΕΗ, να γίνει η διαδικασία επανασύνδεσης, καθώς και υποβολή αιτήσεων κοινωνικού τιμολογίου στους δικαιούχους. Το γραφείο  λειτουργεί ήδη από την περασμένη στο ΚΕΠ στο δημαρχείο Αμπελώνα.

Μιλώντας χθες στην «Ε» ο πρόεδρος του οργανισμού κ.  Απόστολος Γκανάτσιος  δήλωσε ότι:  «Κύριο μέλημά μας είναι η φροντίδα και η υποστήριξη των συμπολιτών μας σε όλο τον Δήμο Τυρνάβου, κάτι πού εφαρμόζουμε από την αρχή που αναλάβαμε ως δημοτική αρχή.  Δίνουμε την δυνατότητα δημιουργώντας το  νέο γραφείο στελεχώνοντας το  με εξειδικευμένο επιστημονικό προσωπικό (κοινωνικοί λειτουργοί, ψυχολόγος), στους κατοίκους του Αμπελώνα καθώς και των τοπικών κοινοτήτων του Βρυοτόπου, τής Ροδιάς και των Δελερίων να καταγραφούν όσοι δεν είναι εγγεγραμμένοι ως δικαιούχοι για τη χορήγηση τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης από το Κοινωνικό Παντοπωλείο που λειτουργούμε υπό την εποπτεία μας».

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στο τηλέφωνο 24923 50-509  με την αρμόδια κοινωνική λειτουργό κ. Ζαφειρούλη Βάγια.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass