Επιστρέφει στη Ν.Δ. ο Στέλιος Ροντούλης!

Δημοσίευση: 03 Φεβ 2014 20:44 | Τελευταία ενημέρωση: 22 Σεπ 2015 13:09

Τη συστράτευση του πρώην υφυπουργού και βουλευτή κ. Αστέριου Ροντούλη με τη Νέα Δημοκρατία σηματοδοτεί η σημερινή συνάντησή του με τον πρωθυπουργό κ. Αντώνη Σαμαρά στο Μέγαρο Μαξίμου. Η συνάντηση, που πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία του πρωθυπουργού, έγινε στη 1.30 χθες το μεσημέρι και η διάρκεια της προσέγγισε τη μία ώρα. Στο επίκεντρο της συζήτησης βρέθηκαν οι εξελίξεις στον αγροτικό τομέα, θέματα που έχουν σχέση με την τοπική ανάπτυξη και την κατάσταση στην αγορά καθώς και θέματα που έχουν σχέση με την αυτοδιοίκηση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Αστ. Ροντούλης κατέθεσε σειρά προτάσεων στον κ. Αντ. Σαμαρά για την αυτοδιοίκηση (για παράδειγμα, να γίνονται τοπικά δημοψηφίσματα) αλλά και τον πρωτογενή τομέα της οικονομίας, όπως να παραταθεί για ένα χρονικό διάστημα το σύστημα με τα βιβλία εσόδων – εξόδων στους αγρότες προκειμένου και ν’ αφομοιωθεί αλλά και να διορθωθούν τα όποια κενά και αδυναμίες του.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Αστ. Ροντούλης είχε αποχωρήσει από τη Νέα Δημοκρατία για να προσχωρήσει στο ΛΑΟΣ, με τη σημαία του οποίου εξελέγη δύο φορές βουλευτής και διετέλεσε υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων στην κυβέρνηση του κ. Λουκά Παπαδήμου.

Η συνάντηση με τον πρωθυπουργό στο Μέγαρο Μαξίμου δεν σημαίνει ότι εγγράφεται αυτόματα στη Νέα Δημοκρατία, αυτό όμως είναι πιθανόν να συμβεί στο μέλλον. Μαζί με τον κ. Αστ. Ροντούλη φημολογείται ότι θα επιστρέψουν στη ΝΔ και άλλα στελέχη του ΛΑΟΣ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass